Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, in direct de la Strasbourg, cu trimisul special B1.ro: Rezolutia despre Revolutia din 1989, dezbatuta in Parlamentul European, va limpezi lucrurile pentru politicienii occidentali (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, in direct de la Strasbourg, cu trimisul special B1.ro: Rezolutia despre Revolutia din 1989, dezbatuta in Parlamentul European, va limpezi lucrurile pentru politicienii occidentali (VIDEO)

Europarlamentarul Traian Basescu a declarat, miercuri, la Strasbourg, intr-un interviu pentru B1. ro, ca Rezolutia pe tema Revolutiei din 1989, dezbatuta in Parlamentul European, a fost initiata dintr-o nevoie. continuă pe B1

Traian Basescu, in direct de la Strasbourg, pentru trimisul special B1.ro: Situatia din Republica Moldova, privita cu multa ingrijorare in Parlamentul European. Comisia este gata sa procedeze la inchiderea finantarii (VIDEO)

Evolutiile politice din Republic Moldova sunt privite cu multa ingrijorare in Parlamentul European, a declarat europarlamentarul PMP, Traian Basescu, de la Strasbourg, intr-un interviu pentru trimisul special.

Siegfried Muresan, in direct de la Strasbourg, cu trimisul special B1.ro: Rezolutia privind Revolutia Romana este recunoasterea sacrificiului facut de poporul roman in decembrie 1989 (VIDEO)

Europarlamentarul liberal Siegfried Muresan a salutat primirea de catre presedintele Iohannis a distinctiei Charlemagne drept cel mai mare premiu primit vreodata de un politician roman, premiu care arata ca.

Traian Basescu, despre proiectul rezolutiei din Parlamentul European privind Revolutia din 1989: in Occident inca era o mare confuzie legata de Revolutia Romana. Era un ghiveci (VIDEO)

Europarlamentarul Traian Basescu a explicat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de ce a initiat impreuna cu colegii lui din Parlamentul European proiectul de.

Siegfried Muresan, in direct de la Strasbourg, cu trimisul special B1.ro: Cu cat relatia dintre Republica Moldova si UE este mai stransa cu atat cetatenii au mai mult de castigat (VIDEO)

Europarlamentarul liberal Siegfried Muresan, a subliniat, intr-un interviu acordat la Strasbourg trimisuluo special B1. ro, ca Partidul Popular European, grup al carui vicepresedinte este, doreste o relatie cat ma.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )