Libnet.ro
UNICEF

05:45

Traian Basescu, doua reactii dupa atentatele teroriste din Paris: Inchiderea frontierelor UE si expulzarea migrantilor este solutia corecta

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu, doua reactii dupa atentatele teroriste din Paris: Inchiderea frontierelor UE si expulzarea migrantilor este solutia corecta

In Europa avem o singura solutie: uniti fara rezerve impotriva islamismului terorist. Repatrierea imediata a celor care au invadat Europa in acest an, consolidarea si inchiderea frontierelor UE pentru migrantii musulmani printre care se strecoara grupari teroriste sunt o necesitate imediata, a scris Traian Basescu pe Facebook la cateva ore dupa atentatele din Paris, soldate cu peste 120 de morti. continuă pe Hotnews

Dupa atentatele teroriste din Franta

Fara doar si poate, secolul al XX-lea a fost foarte putin indreptatit sa poarte numele de secol al intelectualilor, asa cum il numeste intr-o binecunoscuta carte Michel Winock.

ATENTATELE teroriste din Franta, in imagini

Cel putin 128 de persoane, intre care si doi romani, au murit, iar peste 250 au fost ranite, dupa ce opt teroristi s-au aruncat in aer in Franta.

Hashtagul prayforparis, viral dupa atentatele din Paris: Mii de internauti si artisti, solidari cu Franta

Dupa atentatele teroriste de vineri noaptea, de la Paris, mii de oameni au transmis, pe Twitter, mesaje de condoleante pentru victime si de sustinere pentru Franta, folosind hashtagul prayforparis.

Atentate la Paris. Cine sunt cei doi romani care au murit in atentatele teroriste din Paris

Atentate la Paris. Doi romani au fost ucisi in atentatele de la Paris. Din primele informatii rezulta ca ar fi vorba despre un cuplu, un tanar din Tulcea si o fata din Baia Mare care au impreuna un copil de aproape trei ani.

Traian Basescu, despre atentatele din Paris: Expulzarea migrantilor este solutia

Liderul Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, vineri seara, pe Facebook, ca inchiderea frontierelor UE si expulzarea migrantilor este solutia corecta, iar ca solutia Europei este solidaritatea impotriva islamismului terorist.

Primele reactii ale liderilor europeni, dupa atentatele din Paris

Liderii europeni, dar si presedintele american si-au exprimat, vineri seara, sprijinul pentru societatea franceza, dupa atentatele din Paris, in urma carora zeci de persoane au murit si sute de persoane au fost ranite.

Decizia luata de Facebook dupa atentatele teroriste din Paris

Facebook a reactionat la atentatele teroriste care au avut loc vineri seara la Paris. Reteaua de socializare si-a schimbat fotografia de profil si a inlocuit-o cu una in culorile steagului francez. We stand.

Traian Basescu incepe medierea cu Gabriela Vranceanu Firea. Parchetul General va suspenda cercetarile

Procurorii Parchetului General vor suspenda cercetarile in dosarul in care Traian Basescu este acuzat de amenintare. Asta, dupa ce fostul presedinte a inceput procedura de mediere cu senatorul PSD Gabriela Firea.

Lumea sportului, in stare de soc dupa atentatele de la Paris

Numerosi sportivi s-au declarat, sambata, in stare de soc dupa atentatele atentatele din Paris, soldate cu aproape 130 de morti, dupa ce printre zonele vizate de atacuri s-a numarat si cea in care se afla Stade de France, .

intalnire Traian Basescu - Emil Boc, fara discutii politice

Liderul Miscarii Populare, Traian Basescu, si primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc PNL), s-au intalnit, vineri seara, la un hotel din Cluj, alaturi de mai multu membi ai MP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )