Libnet.ro
UNICEF

11:00

Traian Basescu: Dragnea, tu pricepi? Nu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh este marea problema, ci sotul domniei sale

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Dragnea, tu pricepi? Nu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh este marea problema, ci sotul domniei sale

Liderul PMP, Traian Basescu, ii transmite un nou mesaj pe Facebook presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in care afirma ca: Dragnea, tu pricepi? Nu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh este marea problema, ci sotul domniei sale. In locul Presedintelui Iohannis, te-as chema oficial si urgent la Cotroceni si ti-as solicita ferm o alta nominalizare care sa indeparteze orice risc si suspiciune. continuă pe Hotnews

Basescu: Nu desemnarea lui Sevil Shhaideh este marea problema, ci sotul domniei sale. Respingerea este obligatorie. Tu pricepi, Dragnea?

Fostul presedinte Traian Basescu arata ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa respinga propunerea de premier inaintata de PSD, avand in vedere legaturile sotului lui Sevil Shhaideh cu Siria. Basescu ii transmite lui Dragnea sa faca o alta nominalizare presedintelui Klaus Iohannis.

Basescu insista ca Iohannis sa nu o desemneze pe Sevil Shhaideh: Dragnea trebuie sa-l ajute pe Iohannis facand imediat o noua propunere

Fostul presedinte Traian Basescu arata ca presedintele Klaus Iohannis si liderul PSD Liviu Dragnea trebuie sa ajunga la un consens, astfel incat seful social-democratilor sa faca o noua nominalizare, alta decat Sevil Shhaideh.

Basescu ii cere lui Dragnea sa priceapa care e problema: Nu Sevil Shhaideh, ci sotul ei

Fostul sef al statului si actual lider al PMP, Traian Basescu, i-a adresat un mesaj presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in care ii atrage atentia ca nu desemnarea ca premier a lui Sevil Shhaideh este o problema, ci sotul domniei sale.

Traian Basescu: Ce crezi ca spun aliatii nostri despre desemnarea lui Shhaideh? Craciun fericit, Dragnea!

Traian Basescu i-a transmis lui Liviu Dragnea in care ii cere sa se gandeasca la impactul propunerii lui Sevil Shhadeih ca prim-ministru asupra relatiilor Romaniei cu aliatii sau din NATO si Uniunea Europeana.

Traian Basescu o elogiaza din nou pe Sevil Shhaideh, insa ii transmite lui Liviu Dragnea ca nu este potrivita sa fie premier. iti recomand sa te trezesti din betia puterii

Presedintele PMP, Traian Basescu, considera ca premierul propus de seful PSD, Liviu Dragnea, este un functionar exceptional, dar nepotrivit pentru aceasta functie.

Demonstratie. Ce sanse are Dragnea sa o impuna premier pe Sevil Shhaideh cu mana CCR

PSD intentioneaza sa genereze un conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si Presedintie, in situatia in care Klaus Iohannis va desemna un alt premier decat Sevil Shhaideh. Teoretic, sansele PSD sunt minore, avand in vedere ca argumentele PSD se refera la o decizie a CCR din 2014, care nu este deloc valabila. Constitutional, desemnarea premierului ramane atributul presedintelui. Totusi, PSD are majoritate la CCR.

Subiectele zilei:Aventurile premierului propus de PSD, pe cand lucra cu baronul penal de Constanta. Sevil Shhaideh a dat 100.000 lei pentru cultul personalitatii lui Nicusor Constantinescu;Cat il costa pe Sebastian Ghita fuga de sub controlul judiciar;In

Un securist l-a angajat pe Secureanu ca masor intre '85 si '90 la Centrul de Sanatate Socului. Cine sunt ofiterii SRI activi care l-au pilotat pana azi. Secureanu a avut un prieten consilier la Cotroceni sub trei presedinti: Ion Iliescu, Traian Basescu si. Decaderea mastodontului comunist CUG. Singurele activitati care se mai fac in combinatul in care lucrau odinioara 11. 000 de oameni: protestul si furtul. Fostul Combinat de Utilaj Greu, Fortus SA, cea mai importanta investitie industriala din.

Primarul Iasului (PSD) il contrazice pe Dragnea: Sevil Shhaideh este nepotrivita pentru functia de premier

Primarul Iasului, Mihai Chirica, spune ca propunerea liderului PSD Liviu Dragnea pentru functia de premier, Sevil Shhaideh, este nepotrivita, scrie Ziarul de Iasi. Chirica, care este si vicepresedinte al PSD, recunoaste insa ca Liviu Dragnea a fost imputernicit de liderii din teritoriu sa propuna solutia pe care o crede el de cuviinta.

Muezel Geambac, mama lui Sevil Shhaideh: Ziceau ca este tataroaica. De unde? Noi vorbim limba turca. Dar pana la urma suntem tot musulmani / Despre Akram Shhaideh: Este un om foarte destept, dar si foarte glumet

Sevil Shhaideh, propusa de liderul PSD Liviu Dragnea pentru functia de premier, este stranepoata renumitului istoric Kemal Karpat, care a fost consultant a doi presedinti ai SUA: Jimmy Carter si Ronald Reagan. Mama ei, Muezel Geambec, a acordat un interviu pentru Evenimentul Zilei in care vorbeste despre copilaria lui Sevil Shhiadeh, despre evenimentele din viata ei si despre cel de al doilea sot Akram Shhaideh, pe care il descrie drept un baiat foarte bun si destept care si-a adus copiii din Siria.

Dragnea: Sevil Shhaideh va sta la Guvern pana cand va obosi; eu nu-mi bat joc de ea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, la Antena 3, ca Sevil Shhaideh va ramane prim-ministru pana in momentul in care va obosi, caz in care o va inlocui el, insa a apreciat aceasta varianta ca improbabila, intrucat Shhaideh are.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )