Libnet.ro
UNICEF

12:30

Traian Basescu: Drumul Republicii Moldova spre UE trece prin Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Drumul Republicii Moldova spre UE trece prin Bucuresti

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu sustine ca reunificarea celor doua state de pe malurile Prutului este solutia corecta pentru cetatenii moldoveni, ca acestia sa aiba perspectiva, prosperitate si o garantie de securitate, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Socialistii moldoveni cer declararea lui Traian Basescu persona non-grata pe teritoriul Republicii Moldova

Partidul Socialistilor din Republica Moldova cere declararea lui Traian Basescu persona non-grata pe teritoriul tarii conduse de Igor Dodon. in plus, socialistii condamna incercarile regimului de.

Socialistii moldoveni solicita ca Traian Basescu sa fie declarat persona non-grata in Republica Moldova

Partidul Socialistilor din Republica Moldova solicita autoritatilor declararea fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu persona non-grata pe teritoriul Republicii Moldova, transmite IPN.

Traian Basescu, dialog cu jurnalistii rusi. Ce a transmis fostul presedinte despre Republica Moldova

Traian Basescu s-a aflat joi la Chisinau, acolo unde a avorbit pentru jurnalistii rusi despre importanta Republicii Moldova, pe care o considera un coridor sanitar benefic atat pentru Rusia, cat si pe.

Socialistii moldoveni cer ca Traian Basescu sa fie declarat persona non grata

Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM), formatiunea politica a presedintelui moldovean Igor Dodon, a cerut autoritatilor republicii sa-l declare pe fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, persona non grata, informeaza Independent. md.

Sergiu Mocanu: Traian Basescu nu este scula lui Plahotniuc, dar merge pe mana sculelor acestuia. Salaru l-a tras intr-o capcana

Liderul Miscarii Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, l-a criticat pe fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu pentru intentia de a se implica in politica de la Chisinau alaturi de Anatol Salaru. Potrivit lui, Basescu este atras intr-o capcana de catre fostul ministru al Apararii, actualul presedinte executiv al Partidului Unitatii Nationale.

Consulul general al Republicii Moldova la Istanbul, trimis in judecata intr-un dosar de coruptie

Consulul general al Republicii Moldova la Istanbul va comparea in fata magistratilor sub acuzatia de corupere pasiva, comisa de catre o persoana cu functie de demnitate publica. impreuna cu acesta au fost deferiti justitiei Consulul onorific al Siriei in Republica Moldova si fratele acestuia, ambii invinuiti de comiterea coruperii active in privinta unei persoane cu functie de demnitate publica.

Traian Basescu si Elena Udrea vor fi audiati saptamana viitoare

Traian Basescu si Elena Udrea vor da piept, saptamana viitore, cu Comisia parlamentara de control al activitatii SRI. Senatorul PSD Caudiu Manda a precizat, dupa audierea Alinei Bica, ca le va ven.

Seful Comisiei de control al SRI: Traian Basescu si Elena Udrea, invitati la audieri saptamana viitoare

Traian Basescu si Elena Udrea, dar si alte persoane vor fi invitati saptamana viitoare la Comisia parlamentara de control al activitatii SRI, a anuntat joi senatorul PSD Claudiu Manda, presedintele.

Seful Comisiei de control SRI: Traian Basescu si Elena Udrea, invitati la audieri saptamana viitoare

Traian Basescu si Elena Udrea, dar si alte persoane vor fi invitati saptamana viitoare la Comisia parlamentara de control al activitatii SRI, a anuntat joi senatorul PSD Claudiu Manda, presedintele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )