Libnet.ro
UNICEF

22:45

Traian Basescu este din nou bunic. Elena Basescu a nascut o fetita, Anastasia

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu este din nou bunic. Elena Basescu a nascut o fetita, Anastasia

Fostul presedinte Traian Basescu este din nou bunic, dupa ce fiica sa cea mica, Elena, a nascut o fetita, Anastasia. Fetita se numeste Basescu Anastasia, s-a nascut la ora 7:52 si la nastere a avut 3,7 kg si 53 de cm, scrie news. ro. continuă pe Hotnews

Traian Basescu este din nou bunic. Elena Basescu a nascut o fetita, Anastasia

Fostul presedinte Traian Basescu este din nou bunic, dupa ce fiica sa cea mica, Elena, a nascut o fetita, Anastasia. Fetita se numeste Basescu Anastasia, s-a nascut la ora 7:52 si la nastere a avut 3,7 kg si 53 de cm, scrie news. ro.

FOTO Traian Basescu, din nou bunic. Cum o cheama pe cea mai mica nepoata a fostului presedinte

Senatorul PMP Traian Basescu a publicat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu cea mai mica nepoata a sa, Anastasia. Cea mai mica nepoata este cel de-al treilea copil al Elenei Basescu.

Traian Basescu se mandreste pe Facebook cu nepoata cea mica: A incarcat prima poza cu ea (FOTO)

Traian Basescu a incarcat pe pagina sa de Facebook o imagine cu cel mai nou membru din familie, nepoata sa. Mai mult, acesta a divulgat si numele celei mici: Anastasia Basescu. Bun venit pe lume, Anastasia!.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, atac la adresa lui Ludovic Orban: Alege din nou spectacolul, in locul demersurilor constructive

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a criticat in Parlament conducerea PNL, spunand ca alege din nou spectacolul, in locul demersurilor constructive. Finantele tarii sunt un subiect mult prea.

Traian Basescu, fotografie cu noua sa nepoata (GALERIE FOTO)

Elena Basescu a adus pe lume pe lume cel de-al treilea copil, o fetita pe nume Anastasia. Micuta s-a nascut la ora 7:52 si la nastere a avut 3,7 kg si 53 de cm. Emotionat, fostul presedinte a.

Da, e adevarat: Andreea Marin si Tuncay Ozturk din nou impreuna!

Andreea Marin s-a reintalnit, recent, cu fostul sau sot, Tuncay Ozturk, la un eveniment monden. insa, Andreea Marin l-a ignorat pe fostul sot si a plecat imediat de la eveniment. Nu se stie care este.

Sfasietor! ANAMARIA PRODAN e din nou in DOLIU! Durere fara margini, imediat dupa moartea IONELEI PRODAN! Nimeni nu se astepta

Anamaria Prodan respecta in continuare doliu purtat in memoria mamei ei, asa cum rezulta din fotografiile facute in timpul botezului la care impresara a fost nasa. Anamaria Prodan nu a refuzat invitatia de.

Povestea lebedelor furate si salvate din reziduuri petroliere. Acum se bucura din nou de libertate

Lebedele salvate din reziduuri petroliere si care ulterior au fost furatese bucura din nou de libertate. Pasasrile au fost restituite Centrului de Reabilitare a Animalelor Salbatice din Tirgu Mures dupa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )