Libnet.ro
UNICEF

13:45

Traian Basescu il face lichea pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele l-a acuzat de blat cu Ponta

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu il face lichea pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele l-a acuzat de blat cu Ponta

Traian Basescu afirma ca presedintele Klaus Iohannis este o lichea, dupa ce seful statului a scris, in ultima sa carte, ca au existat in campania electorala indicii puternice in ceea ce priveste un blat Basescu-Ponta. continuă pe Hotnews

Macovei il critica pe Iohannis, dupa numirea lui Horodniceanu la DIICOT

Europarlamentarul Monica Macovei l-a criticat dur pe presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a semnat decretul de numire la sefia DIICOT a lui Daniel Horodniceanu. Europarlamentarul este de parere ca Iohannis a picat un testul numirii la procurorului, atat din lipsa de transparenta, cat si din lipsa unor rezultate notabile ale procurorului Horodniceanu, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Este inadmisibil ca presedintele Romanei sa vorbeasca prin presa germana mai mult decat vorbeste prin presa romaneasca (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV ca este indamisibil ca presedintele Klaus Iohannis sa vorbeasca mai.

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Este inadmisibil ca presedintele Romaniei sa vorbeasca prin presa germana mai mult decat vorbeste prin presa romaneasca (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV ca este indamisibil ca presedintele Klaus Iohannis sa vorbeasca mai.

UPDATE Klaus Iohannis: Nu voi promulga proiectul de lege care taie din puterile ANI, o voi ataca la Curtea Constitutionala. Presedintia a trimis catre CCR o sesizare de neconstitutionalitate

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca nu va promulga un proiect legislativ aprobat deja de Parlament pentru modificarea Legii serviciilor comunitare de utilitati publice Legea 51/2006). Iohannis a anuntat ca va ataca proiectul la Curtea Constitutionala, dupa ce Traian Basescu il trimisese Parlamentului spre reexaminare in mandatul sau de presedinte. UPDATE Administratia Prezidentiala a transmis CCR o sesizarea de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea Legii serviciilor comunitare de utilitati publice nr. Presedintia invoca drept motive faptul ca incalca normele constitutionale referitoare la domeniul rezervat legii organice.

Victor Ponta: Relatia cu Traian Basescu a fost un cosmar institutional. Lucrurile merg de o mie de ori mai bine cu domnul Iohannis

Premierul Victor Ponta a facut mai multe afirmatii in cadrul unei emisiuni televizate despre relatia institutionala pe care o are cu presedintele Klaus Iohannis, transmite Agerpres. Ponta nu a ezitat sa.

Basescu, despre disputa Ponta-Iohannis pe tema Codului Silvic: Nicio tabara nu vrea incetarea taierilor. Ce propune fostul presedinte

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat duminica, intr-o interventie telefonica la postul B1 TV, conflictul aparut intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta referitor la noul Cod Silvic care urmeaza sa fie dezbatut de Camera Deputatilor.

Traian Basescu: Domnilor Iohannis si Ponta, nu ne puteti prosti cu o disputa falsa. Romania trebuie sa ingradeasca defrisarile si nu comertul. Solutia pentru protejarea padurilor o gasiti in Tratatul de la Lisabona

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca nici Victor Ponta, nici Klaus Iohannis nu vor sa atinga fondul cauzei scandalului privind Codul Silvic, care este incetarea defrisarii,. Acesta spune ca.

Klaus Iohannis, critici dure la adresa fostului presedinte in noua lui carte

Presedinte Klaus Iohannis a scris in noua lui carte Primul pas ca fostul presedinte Traian Basescu nu a inteles nici in al doisprezecelea ceas care este rolul unui presedinte in functie.

Klaus Iohannis sustine astazi o conferinta de presa la ora 17.00

Presedintele Klaus Iohannis face astazi o conferinta de presa la ora 17. 00, anunta Administratia Prezidentiala. Cotroceniul nu a comunicat temele conferintei, dar temele majore de pe agenda publica sunt scandalul Codului Silvic, numirea lui Daniel Horodniceanu la DIICOT ssau eliminarea taxei pe bacsis la doar cateva zile dupa ce fusese aplicat. HotNews. ro va transmite LIVETEXT declaratiile lui Klaus Iohannis.

Traian Basescu, mesaj dur dupa ce a fost acuzat de blat cu Ponta si Iohannis: Dragi lichele, nu sunt alocabil nici macar atunci cand sunt singur. Actualul presedinte, fara prea multe principii si prea mandru de el

Fostul presedinte Traian Basescu transmite, pe contul sau de Facebook, un mesaj adresat lui Iohannis si Ponta. Actualul sef al statului il acuza pe primul-ministru ca a facut blat cu Traian Basescu, in timp c.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )