Libnet.ro
UNICEF

14:00

Traian Basescu: Nu am facut in gluma anuntul privind candidatura la Primaria Capitalei. PMP va aveacandidat propriu (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Nu am facut in gluma anuntul privind candidatura la Primaria Capitalei. PMP va aveacandidat propriu (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri, intr-o interventie in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, ca nu a glumit atunci cand a anuntat ca ar putea candida la. continuă pe B1

Traian Basescu: Nu am facut in gluma anuntul privind candidatura la Primaria Capitalei. PMP va aveacandidat propriu (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri, intr-o interventie in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, ca nu a glumit atunci cand a anuntat ca ar putea candida la.

ULTIMA ORA. Traian Basescu a decis sa candideze la Primaria Capitalei

Traian Basescu, a declarat, marti seara, ca a discutat cu liderul PMP, Eugen Tomac, sa aiba in vedere candidatura sa la Primaria Capitalei, la alegerile locale din toamna acestui an. Potrivit fostului presedinte al Romaniei, singura problema este decizia partidului.

Traian Basescu: PMP nu este partid de milogi, ne vom juca sansa

Traian Basescu ia in calcul o candidatura la Primaria Capitalei daca PMP este scos din calcule la ne.

Traian Basescu, anunt de ultima ora! Candideaza la Primaria Capitalei, cu o singura conditie

Traian Basescu a anuntat, marti, la Adevarul Live, ca va candida la Primaria Capitalei, cu o conditie: Nu sunt lacheu. Ei vor fi responsabili daca Firea ramane primar. Traian Basescu: Sunt hotarat sa candidez la Primaria Capitalei. Conditia pentru care va face acest pas Traian Basescu a anuntat ca este decis sa candideze la Primaria .

Nicusor Dan: Evident ca nu-mi doresc ca Traian Basescu sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei Daca dreapta nu merge cu candidati unici la sectoare, primarii PSD vor avea prima sansa

Daca PNL, USR-PLUS si PMP nu vor avea candidati unici la primariile de sector, actualii primari ai PSD vor avea prima sansa la alegerile locale, sustine candidatul dreptei pentru Capitala, Nicusor Dan. El spune, totodata, ca nu si l-ar dori drept contracandidat pe Traian Basescu, fostul presedinte intentionand sa intre in cursa daca dreapta nu va ajunge la o intelegere.

NICUSOR DAN: Evident ca nu-mi doresc ca Traian Basescu sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei

Daca PNL, USR-PLUS si PMP nu vor avea candidati unici la primariile de sector, actualii primari ai PSD vor avea prima sansa la alegerile locale, sustine candidatul dreptei pentru Capitala, Nicusor Dan.

Traian Basescu, decizie de ultima ora: Sunt hotarat sa candidez la Primaria Capitalei. Nu sunt lacheu. Ei vor fi responsabili daca Firea ramane primar

Traian Basescu vine cu o veste-bomba. Fostul presedinte a anuntat, marti, ca e hotarat sa candideze la Primaria Capitalei in cazul in care PNL si PMP nu ajung la o intelegere privind o candidatura comuna la Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Veste bomba despre candidatura lui Traian Basescu la Primaria Capitalei. Au inceput sa le tipareasca deja

Lupta pentru un scaun de primar a inceput deja, cu toate ca data campaniei este pe 28 august, iar cea a alegerilor propriu-zise, pe 27 septembrie. Printre candidatii la postul de Primar General al Capitalei s-ar afla, dupa cum spun sursele, si fostul presedinte Traian Basescu, care a mai fost in aceasta postura de doua .

Nicusor Dan se teme de o candidatura a lui Traian Basescu la Primaria Capitalei

Nicusor Dan nu si-ar dori o candidatura a lui Traian Basescu la Primaria Capitalei, o astfel de mutare rupand serios din electoratul sau. Candidatul sustinut de mai multe partide de dreapta a lasat sa se vada nesiguranta in ceea ce priveste deznodamantul alegerilor locale.

Traian Basescu, tradat de Alianta dreptei. Anunt ferm despre candidatura la Primaria Bucuresti: Vor sa ne desfiinteze! Le arat eu

Traian Basescu se simte tradat de Alianta dreptei constituita pentru a avea un candidat comun impotriva Gabrielei Firea la alegerile locale din 27 septembrie. Traian Basescu spune ca nu a glumit atunci cand a anuntat ca ar putea candida la functia de primar general al Capitalei si spune ca decizia este o necesitate politica.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )