Libnet.ro
UNICEF

12:15

Traian Basescu a fost sunat de peste 1000 de oameni dupa ce si-a facut public numarul de telefon

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu a fost sunat de peste 1000 de oameni dupa ce si-a facut public numarul de telefon

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Sinaia, ca a fost apelat de peste 1 000 de persoane in ultimele 24 de ore, dupa ce si-a publicat pe Facebook adeziunea la PMP, in care se poate citi clar numarul sau de telefon, relateaza Agerpres. Basescu a tinut sa precizeze ca, din pacate, nu a putut sa raspunda la toate apelurile, intrucat telefonul a sunat continuu in ultima zi, iar programul nu-i permite. continuă pe Hotnews

Traian Basescu a fost audiat in dosarul rapirii jurnalistilor din Irak. Verdictul, pe 21 octombrie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost audiat, marti dimineata, in dosarul rapirii jurnalistilor din Irak, la Judecatoria Sectorului5, dupa ce instanta suprema a retrimis acolo cererea Parchetului General de redeschidere a dosarului. Basescu a spus ca: desecretizarea ar fi in avantajul meu, ar confirma ca e prostie reclamatia lui Vadim Tudor.

Traian Basescu a fost audiat in dosarul rapirii jurnalistilor din Irak. Ce spune fostul presedinte despre desecretizarea dosarului

Fostul presedinte Traian Basescu a fost audiat, marti dimineata, in dosarul rapirii jurnalistilor din Irak, la Judecatoria Sectorului5, dupa ce instanta suprema a retrimis acolo cererea Parchetului General de redeschidere a dosarului. Basescu a spus ca: desecretizarea ar fi in avantajul meu, ar confirma ca e prostie reclamatia lui Vadim Tudor.

Lider PPDD, la inscrierea lui Traian Basescu in PMP

Stefan Burlacu, seful Grupului parlamentar national democrat din Camera Deputatilor, a fost prezent, vineri, la inscrierea lui Traian Basescu in Partidul Miscarea Populara. Asta dupa ce, joi, anuntase ca poarta discutii cu PMP.

Traian Basescu si-a publicat intentionat numarul de telefon: Daca era o greseala il retrageam imediat. A fost deliberat. E o nebunie

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, s-a inscris vineri in Partidul Miscarea Populara. Imediat dupa ce a facut acest gest, Basescu si-a prezentat adeziunea, din care reiese si numarul sau de telefon.

Traian Basescu, citat la Curtea Suprema privind redeschiderea unui nou dosar: Parchetul General imi face un program destul de alert

Traian Basescu s-a prezentat, joi, la Curtea Suprema, dupa ce a fost citat pentru a fi audiat privind o cerere a Parchetului General de redeschidere a unui dosar penal ce-l vizeaza pe fostul presedinte.

Traian Basescu participa la reuniunea PMP de la Sinaia, la o zi dupa ce s-a inscris in partid

Fostul presedinte Traian Basescu, participa, sambata, la Sinaia, la Colegiul National al Partidului Miscarea Populara, la o zi dupa ce s-a inscris in formatiunea politica, anunta Agerpres. 'Cu ganduri bune', le-a raspuns Traian Basescu jurnalistilor care l-au intrebat cu ce ganduri a venit la intalnirea PMP.

Traian Basescu se apara dupa acuzatiile aduse de Antena 3: Intalnirea in mare secret a avut loc intr-un local public, frecventat de politicieni si ziaristi. Cel pretins a fi Dorin Cocos sigur nu este Dorin Cocos. Ce-ar fi sa recunosc ca era Mihai Gidea?

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat miercuri imaginile prezentate marti seara de Antena 3, calificand preseupusele dezvaluiri drept minciuni si aratand ca intalnirea in regim de urgenta la care se refera postul de televiziune a avut loc in data de 29 septembrie si nu in 5 octombrie. Mai mult decat atat, desi Antena 3 sustine ca la intalnire au luat parte Traian Basescu, Elena Udrea, avocatul Elenei Udrea si Dorin Cocos, Fostul presedinte arata ca cel pretins a fi avocatul doamnei Udrea este patronul localului iar cel pretins a fi Dorin Cocos sigur nu este Dorin Cocos. Ce-ar fi sa 'recunosc' ca era Mihai Gidea?. Basescu mai sustine ca de fapt a servit masa si intalnirea a avut loc intr-un local public, frecventat de politicieni si de presa.

Traian Basescu a postat pe Facebook adeziunea la Miscarea Populara si numarul sau de telefon

Fostul presedinte Traian Basescu a postat, vineri, pe pagina sa de Facebook, adeziunea la Partidul Miscarea Populara, pe care este trecut si numarul sau de telefon, la scurt timp dupa ce a anuntat ca s-a inscris in PMP. La randul sau, fostul lider al PMP Elena Udrea a scris, pe Facebook, va Cine vrea sa schimbe cateva cuvinte cu un Presedinte, unul adevarat, are ocazia sa il sune pe Traian Basescu.

Traian Basescu, la reuniunea PMP de la Sinaia

ACTUALIZARE 14:45 Basescu: Daca in 2010 eram mincinosi si populisti, Romania ar fi fost mai greu decat Grecia Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sustine intr-o postare pe pagina sa de Facebook ca daca politicienii din 2010 ar fi fost lasi, mincinosi si populisti precum cei actuali, tara noastra ar fi fost intr-o situatie mult mai dificila decat cea a Greciei.

Fost pedelist important despre inscrierea lui Traian Basescu in PMP: O initiativa moarta

Traian Basescu s-a inscris, vineri, in PMP deoarece, spune el, vrea sa isi apare cele doua mandate de presedinte al Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )