Libnet.ro
UNICEF

16:30

Traian Basescu FUGE de documentele din afacerea PDL - Gazprom - Ioana Basescu

Antena3 Antena3,
Traian Basescu FUGE de documentele din afacerea PDL - Gazprom - Ioana Basescu

Presedintele Traian Basescu NU a vrut sa primeasca documentele oferite de reporterul Antena 3, Ionut Cristache, in povestea Gazprom - Ioana Basescu. Seful statului l-a ignorat pe reporter cand a fost. continuă pe Antena3

Traian Basescu, CAMPION la BLOCAREA LEGILOR

Traian Basescu este campion la blocarea legilor adoptate de legislativ. 211 legi trimise spre promulgare la Cotroceni au fost intoarse din drum in ultimii 9 ani ai mandatului lui Traian Basescu, de doua ori mai mult.

Traian Basescu se intalneste in Israel cu presedintele Shimon Peres, premierul Netanyahu ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-un interviu pentru postul de radio Kol Israel, ca in cadrul vizitei pe care o va face in urmatoarele zile in Israel va avea intalniri cu presedintele Shimon Peres, premierul Benjamin Netanyahu, dar si cu romanii din zona, potrivit Mediafax. Traian Basescu a anuntat ca, in cadrul vizitei oficiale in Israel, se va intalni de asemenea cu presedintele Knesset-ului, Yuli-Yoel Edelstein, si cu ministrul de Externe, Avigdor Lieberman. Seful statului a mai .

Traian Basescu, declaratii de presa la Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. Citeste si: Basescu avertizeaza Uniunea Europeana in privinta respectarii Tratatelor si a Moldovei Seful statului a avut astazi o intalnire cu presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy. In cadrul discutiei, Basescu a atentionat asupra riscurilor Gagauzia si Transnistria. Subiectele sunt anuntate, problema Moldovei, sprijinul pentru Moldova .

Politic Show: Dan Voiculescu il avertizeaza pe Traian Basescu: Este momentul sa te opresti. Te vor prinde dosarele din urma; Boc: Comasarea refendumului cu euroalegerile, legala dar nu si morala; MRU: Dupa europarlamentare, liderii de dreapta vor fi cu s

Mazare, dupa ce DNA l-a saltat pe Nicusor Constantinescu: Ba, nenorocitilor, nu suntem de ani de zile fugariti de procuratura. Vasile Blaga: Nu vad ca un dezastru daca Traian Basescu va sustine alt candidat al Dreptei la prezidentiale. Blaga este aproape sigur ca Traian.

Sinteza zilei: Graham Watson comenteaza reactia virulenta a lui Traian Basescu la adresa Antena 3

Eurodeputatul Graham Watson, presedintele partidului paneuropean Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa, a comentat, intr-o interventie telefonica la Sinteza zilei, comportamentul lui Traian Basescu.

Traian Basescu, despre meciul pierdut de Lucian Bute: Cand castiga il sunau toti

Presedintele Traian Basescu a vorbit duminica, inainte de plecarea in Israel, despre meciul pe care Lucian Bute l-a pierdut in fata lui Jean Pascal la Montreal, precizand ca l-a sunat asa cum a facut-o si.

Traian Basescu, inainte de vizita in Israel: Trebuie data o atentie deosebita securitatii Israelului

Presedintele Traian Basescu face o vizita oficiala in Israelul si Teritoriile Palestiniene. Seful statului se va intalni atat cu presedintele israelian Shimon Peres, cat si cu liderul palestinian, Mahmoud.

VIDEO Traian Basescu: Mesajul nostru cu privire la conflictul palestiniano-israelian - oricand este mai bun un compromis decat sa nu ai siguranta si pace pentru proprii tai cetateni

Presedintele Traian Basescu a aratat duminica, inaintea inceperii vizitelor de stat in Israel si Teritoriile Palestiniene, ca mesajul Romaniei cu privire la conflictul conflictul palestiniano-israelian va fi legat de faptul ca oricand este mai bun un compromis de la abordarile traditionale ale celor doua parti care au facut ineficiente negocierile de pace de pana acum decat sa nu ai siguranta si pace pentru proprii tai cetateni. Seful statului a precizat ca Romania sustine fara rezerve initiativa de pace a secretarului de stat american John Kerry, in conditiile in care avand in vedere ponderea lumii arabe, trebuie data o atentie deosebita securitatii Israelului.

VIDEO Traian Basescu: Mesajul nostru cu privire la conflictul palestiniano-israelian - oricand este mai bun un compromis decat sa nu ai siguranta si pace pentru propriii tai cetateni

Presedintele Traian Basescu a aratat duminica, inaintea inceperii vizitelor de stat in Israel si Teritoriile Palestiniene, ca mesajul Romaniei cu privire la conflictul conflictul palestiniano-israelian va fi legat de faptul ca oricand este mai bun un compromis de la abordarile traditionale ale celor doua parti care au facut ineficiente negocierile de pace de pana acum decat sa nu ai siguranta si pace pentru propriii tai cetateni. Seful statului a precizat ca Romania sustine fara rezerve initiativa de pace a secretarului de stat american John Kerry, in conditiile in care avand in vedere ponderea lumii arabe, trebuie data o atentie deosebita securitatii Israelului.

De ce l-a sunat Traian Basescu pe Lucian Bute.

Presedintele Traian Basescu a spus, duminica, ca l-a sunat pe pugilistul Lucian Bute dupa ce acesta a fost invins la puncte de Jean Pascal, asa cum l-a contactat si cand sportivul era bucuros de victorie, conform Mediafax. Citeste si: Lucian Bute si-a pierdut centura. Jean Pascal l-a invins la puncte Intrebat daca l-a sunat pe Lucian Bute, Basescu a raspuns: Stii ceva? Cand castiga, il sunau toti! Cand a pierdut - si faptul ca a stat 12 reprize in picioare a fost in regula - cred ca nu l-a .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )