Libnet.ro
UNICEF

17:45

Traian Basescu: Gloriosilor! Fugiti ca iepurii! Este cea mai neagra si rusinoasa zi din istoria Camerei Deputatilor

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Gloriosilor! Fugiti ca iepurii! Este cea mai neagra si rusinoasa zi din istoria Camerei Deputatilor

Traian Basescu a vorbit, pe o retea sociala, despre adoptarea tacita a legii care ofera autonomie Tinutului Secuiesc. Fostul presedinte acuza Camera Deputatilor ca a umilit Romania si poporul roman cu o astfel de decizie. continuă pe Antena3

Traian Basescu iese la atac: Gloriosilor! Fugiti ca iepurii! Cea mai neagra si rusinoasa zi din istoria Camerei Deputatilor

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat Camera Deputatilor pentru faptul ca a lasat sa treaca proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc si a cerut demisiile celor din Biroul Permanent al Camerei Deputatilor.

Sondaj: Sapte din zece romani considera ca epidemia de Covid-19 nu va disparea curand. Care este cea mai mare ingrijorare?

Un sondaj Irsop, realizat in perioada 22-25 aprilie, si publicat de HotNes, arata ca sapte din zece romani considera ca epidemia de coronavirus nou nu va disparea prea curand si ca prabusirea economiei este un pericol mai mare decat epidemia in sine.

Aprilie, cea mai secetoasa luna din ultimii 60 de ani

Luna aprilie a acestui an este cea mai secetoasa luna aprilie din ultimii 60 de ani, potrivit datelor Administratiei Nationale de Meteorologie. Petre Daea, fost ministru al Agriculturii, a vorbit la Antena 3 despre criza cu care se confrunta agricultura in aceasta perioada si ce solutii ar trebui adoptate.

Traian Basescu: Kim Jong Un a murit. Pana nu clarifica urmasul, vor lasa incertitudini

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca liderul nord-coreean Kim Jong Un a murit, iar acum au fost lasate intentionat o serie de incertitudini, pana la desemnarea unui nou conducator. Basescu spune ca sora lui Kim Jong Un deja isi revendica locul, insa este greu pentru o femeie sa conduca atatia generali intr-o tara cum este Coreea de Nord.

Traian Basescu e la guvernare, dar o face pe fata mare!

Traian Basescu are partidul la guvernare si da sfaturi de parca e in opozitie. Tot Basescu recomanda sa se prelungeasca starea de urgenta si sa se scada salariile cu 25%. Cel mai important minister din aceasta perioada, Ministerul Finantelor, are secretar de stat propus de PMP. Unul total neadecvat: Mironel Panturoiu.

Traian Basescu spune ca statul ar trebui sa negocieze contractele celor care au plecat la cules de sparanghel in Germania

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca statul roman ar trebui sa negocieze contractele celor care au plecat la munca in Germania, la cules de sparanghel, pentru a se asigura ca li se platesc contributiile, astfel incat acestia, la batranete, sa aiba pensii. Basescu mai spune ca tot statul ar trebui sa ii protejeze pe acesti cetateni.

Traian Basescu cere schimbarea sistemului de invatamant: Mi se pare ridicol sa inveti despre salata si papadie

Traian Basescu cere schimbarea programei scolare dupa ce pandemia de coronavirus va lua sfarsit. Fostul presedinte sustine ca i se pare ridicol sa inveti despre salata si papadie.

Traian Basescu: Daca scolile nu ar fi ramas inchise, copiii nostri ar fi devenit vectori de transmitere a COVID-19. S-ar fi pornit un lant al slabiciunilor (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni seara, in direct pe B1 TV, ca decizia potrivit careia unitatile de invatamant vor ramane inchise pentru restul anului scolar 2019 2020 nu e o.

Economia americana este in picaj liber. Cea mai importanta contractie de la criza din 2008, in primul trimestru din an

Economia americana a inregistrat in primele trei luni ale acestui an cea mai grava contractie de dupa criza financiara globala din 2008, ca urmare a masurilor de izolare destinate sa impiedice propagarea noului coronavirus, care a oprit activitatea economica, informeaza AFP, citat de Agerpres.

Cea mai mare migrare din off-line catre online este la plata taxelor in aceasta perioada

Cea mai mare migrare din off-line catre online este la plata taxelor in aceasta perioada iar numarul persoanelor care platesc in numerar s-a redus la jumatate, arata un sondaj realizat de NOCASH si iSense Solutions.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )