Libnet.ro
UNICEF

20:00

Traian Basescu: Grindeanu este obligat de Constitutie sa isi faca Guvern

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Grindeanu este obligat de Constitutie sa isi faca Guvern

Traian Basescu, liderul PMP, a afirmat ca premierul Sorin Grindeanu este obligat de Constitutie sa isi faca un nou Guvern. Grindeanu, plecand de la premisa ca nu s-a speriat de Val. continuă pe Antena3

Traian Basescu, dupa demisia ministrilor din Cabinetul Grindeanu: Premierul este obligat de Constitutie sa isi faca Guvern

Fostul presedinte al Romaniei, senatorul PMP Traian Basescu, sustine ca premierul Sorin Grindeanu ar trebui ca, pana vineri dimineata, sa inainteze presedintelui Klaus Iohannis lista ministilor demisionari si a celor propusi pentru un nou Executiv.

Sfaturile lui Basescu pentru Grindeanu: Sa-si formeze un Guvern si sa-l prezinte presedintelui. Daca nu, risca sa transforme totul intr-o criza politica

Fostul presedintel Traian Basescu il invata pe Sorin Grindeanu cum sa actioneze in momentul de fata, plecand de la premisa ca nu s-a speritat de Valcov si Dragnea. Astfel, premierul este obligat sa-si faca un nou Guvern, pe care sa-l prezinte presedintelui Iohannis in zilele urmatoare, daca nu, mai bine sa demisioneze, pentru a nu transforma criza din PSD intr-o criza politica a Romaniei.

Traian Basescu, sfaturi pentru Grindeanu: Pana maine, sa faca un nou guvern

Fostul presedinte Traian Basescu ii da cateva sfaturi premierului Sorin Grindeanu, intr-o postare pe Facebook, in care ii spune ca, in locul lui, pana maine si-ar.

Reactia lui Traian Basescu, dupa ce premierul Grindeanu a ramas fara sustinere politica: Fostul PDL poate fi mandru, a furnizat PSD-ului doi oameni care stiu cum se distruge un partid din interior

Fostul presedinte al Romaniei, senatorul Traian Basescu, a reactionat, joi, dupa ce PSD i-a retras sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu, afirmand ca Darius Valcov si Liviu Dragnea sunt doi politicieni care isi fac iluzii desarte ca, fiind obedienti ai sistemului, vor scapa de problemele juridice pe care le au.

Traian Basescu: intre un Grindeanu slugarnic si unul stapan pe el, care este cel adevarat

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris, pe Facebook, ca la instalarea in functia de premier a vazut un Sorin Grindeanu slugarnic, iar in conferintele de presa din aceasta perioada a vazut un Grindeanu stapan pe el, intrebandu-se care este cel adevarat?.

Traian Basescu, avertisment pentru coalitia de la putere: O motiune de cenzura a PSD contra lui Grindeanu nu trece (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a tras un semnal de alarma pentru coalitia guvernamentala PSD-ALDE in timpul emisiunii Irinei Patraru de pe B1TV, precizand ca o motiune de cenzura impotriva gu.

Magistratii inaltei Curti ar putea decide, luni, daca se va redeschide dosarul Flora, in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de retrocedarea ilegala a unui teren

Magistratii instantei supreme ar putea decide, luni, daca vor aproba redeschiderea dosarului Flora, in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat ca ar fi retrocedat ilegal un teren in Capitala.

Cutremur pe scena politica. Decizia procurorilor in cazul lui Traian Basescu. Fostul presedinte a fost ...

Fostul presedinte Traian Basescu are un nou dosar penal redeschis. Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis redeschiderea Dosarului Flora, in care fostul sef de stat a fost cercetat.

Traian Basescu, nou dosar penal redeschis. Fostul presedinte este acuzat de retrocedari ilegale. Ce spune denuntatorul din Dosarul Flora

Fostul presedinte Traian Basescu are un nou dosar penal redeschis. Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis redeschiderea Dosarului Flora, in care fostul sef de stat a fost cercetat.

Lovitura pentru Traian Basescu: A fost sub urmarire penala pentru abuz in serviciu (VIDEO)

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis redeschiderea dosarului penal Flora in care fostul presedinte Traian Basescu. in aces caz, Basescu este acuzat de abuz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )