Libnet.ro
UNICEF

20:30

Traian Basescu: Hayssam ar trebui sa colaboreze cu justitia. 25 de ani sunt prea multi la varsta lui

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Hayssam ar trebui sa colaboreze cu justitia. 25 de ani sunt prea multi la varsta lui

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, in cadrul unei declaratii de presa la Palatul Cotroceni, ca Omar Hayssam ar trebui sa colaboreze cu justitia, deoarece cele trei pedepse ale sale pot insemna. continuă pe Antena3

Moscova il acuza pe Traian Basescu de amestec in treburile interne ale Rusiei

Moscova il ataca dur pe presedintele Traian Basescu. Acesta este acuzat de amestec in afacerile interne ale Rusiei. Ministerul rus de Externe este nemultumit de declaratiile facute de Traian Basescu in urma.

Traian Basescu il indeamna pe Omar Hayssam sa coopereze cu justitia si ii da dreptate lui Iulian Chifu: Multi nu vor mai dormi bine vacanta asta

Presedintele Traian Basescu l-a indemnat vineri pe Omar Hayssam sa coopereze cu justitia romana si i-a dat dreptate consilierului sau Iulian Chifu, care comentase, dupa aducerea sirianului in tara, ca multi nu vor mai dormi bine vacanta asta si anii urmatori.

Traian Basescu, intrebat de unde a fost luat Hayssam: Cum sa va spun cand Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul unui alt stat?

Nu confirm, repet, nu confirm ca Omar Hayssam a fost preluat din Siria. Nu confirm ca a fost repatriat cu un avion al Armatei. Nu confirm ca a fost repatriat in baza unui acord de extradare, a declarat vineri presedintele Traian Basescu. Seful statului a tinut sa clarifice trimiterea comunicatului de catre Presedintie, aratand ca era vorba de readucera in tara a unui condamnat pentru terorism, iar terorismul e un atribut primordial al CSAT, presedintele CSAT fiind presedintele Romaniei. Basescu a subliniat ca in comunicatul de presa trimis de Presedintie se vorbeste despre multumiri aduse ofiterilor implicati si institutiilor de siguranta nationala implicate, si atat, adaugand ca aducerea lui Omar Hayssam a fost un efort al unui colectiv foarte mic de oameni care de circa cinci ani se ocupa de acest proces de aducere a acestuia in tara. In finalul declaratiei de presa, intrebat de unde a fost preluat Omar Hayssam, Basescu a raspuns: Aici e cheia, cum sa va spun cand Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul unui alt stat?HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

VIDEO Traian Basescu: Nu confirm ca Omar Hayssam a fost preluat din Siria. Romania a facut o operatiune neautorizata pe teritoriul altei tari

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Palatul Cotroceni ca nu confirma faptul ca Omar Hayssam a fost extradat din Siria, subliniind ca efortul aducerii in tara a sirianului apartine unui colectiv restrans care de circa cinci ani se ocupa de acest proces.

Cazul lui Omar Hayssam, PREMIERA in Romania. Ce a declarat Traian Basescu in 2011: Stim precis unde este!

Cazul lui Omar Hayssam a fost o premiera in Romania. Un subiect controversat a fost cel legat de modul in care Omar Hayssam a parasit Romania. Presedintele Traian Basescu a declarat ca acesta a plecat.

Traian Basescu: ii recomand lui Hayssam sa coopereze

Presedintele Traian Basescu a precizat vineri, la Palatul Cotroceni, ca ii recomanda lui Omar Hayssam sa coopereze, avand in vedere cele trei condamnari, cat si varsta inaintata a acestuia.

Traian Basescu: Nu confirm ca Omar Hayssam a fost preluat din Siria, adus cu un avion al armatei sau repatriat in baza unui acord de extradare

Presedintele Traian Basescu a dat anumite clarificari, vineri, legate de aducerea lui Omar Hayssam in Romania, spunand ca prea multi politicieni au facut remarci publice pe aceasta tema. Seful statului a.

LIVE TEXT. Traian Basescu: Nu confirm ca Omar Hayssam a fost preluat din Siria.

Presedintele Traian Basescu a facut, vineri, o declaratie de presa pe tema intrarii in custodia politiei romane a lui Omar Hayssam, dar si pe tema discutiei purtate cu Troica creditorilor internationali Comisia Europeana, Banca Centrala Europeana si Fondul Monetar International). Romania Libera va prezinta principalele declaratii: - Am cerut delegatiei FMI, Uniunii Europene si Bancii Mondiale sa mareasca fondul de garantii pe care il poate acorda Guvernul pentru sprijinirea sau relansarea .

Traian Basescu: Avem un ministru in functie condamnat, ceea ce dovedeste ca justitia nu mai are frica de politicieni

Justitia nu mai are frica de politicieni si a inceput sa functioneze corect de cativa ani, a afirmat presedintele Traian Basescu, aflat in vizita la Chisinau, facand referire ca in Romania a fost.

VIDEO Traian Basescu, intrebat din ce tara a fost adus Hayssam: Cum sa va spun cand Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul unui alt stat?

Presedintele Traian Basescu a lasat sa se inteleaga, vineri seara, ca Omar Hayssam a fost adus in Romania in urma unei operatiuni neautorizate pe teritoriul altui stat. In urma unei declaratii de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, seful statului a permis cateva intrebari, la insistentele ziaristilor. El a fost intrebat din ce tara a fost adus Omar Hayssam in tara noastra. Aici e cheia. Cum sa va spun cand Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul unui alt stat?, a raspuns seful statului. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )