Libnet.ro
UNICEF

15:30

Traian Basescu i-a decorat pe profesorii Irinel Popescu si Ioanel Sinescu

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu i-a decorat pe profesorii Irinel Popescu si Ioanel Sinescu

Presedintele Traian Basescu a semnat luni decretul de decorare a mai multor medici, intre care se regasesc profesorii Irinel Popescu si academicianul Ioanel Sinescu. Decorarea a fost facuta la propunerea ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu. continuă pe Adevărul

Roberta Anastase se marita in 30 iunie, Traian Basescu urmand a-i fi nas

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Roberta Anastase, in prezent deputat si vicepresedinte al PDL, se va casatori in 30 iunie, nasi urmand a-i fi, potrivit unor surse, presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria.

Roberta Anastase se casatoreste in 30 iunie. Traian Basescu ar urma sa-i fie nas.

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Roberta Anastase, in prezent deputat si vicepresedinte al PDL, se va casatori in 30 iunie, nasi urmand a-i fi, potrivit unor surse, presedintele Traian Basescu si sotia sa Maria, informeaza Mediafax. Roberta Anastase, in varsta de 37 de ani, fost presedinte al Camerei Deputatilor, se va casatori in data de 30 iunie cu partenerul sau, omul de afaceri Victor Farca. Potrivit unor surse apropiate celor doi, nasii de cununie ar urma sa fie seful statului si .

Proprietarul ArcelorMittal, intalniri cu Traian Basescu si Victor Ponta pe tema politicii energetice a UE

Seful companiei ArcelorMittal, Lakshmi Mittal, a fost primit vineri, a Palatul Cotroceni, de catre presedintele Traian Basescu. inainte de a merge insa la Cotroceni, omul de afaceri a avut o intrevedere si cu.

Traian Basescu: Lipsa unei strategii pe termen lung - cea mai mare problema a agriculturii

Cea mai importanta problema cu care se confrunta agricultura este lipsa unei strategii pe termen lung, motiv pentru care, in continuare, tara noastra nu reuseste sa valorifice la cote maxime potentialul agricol, potrivit afirmatiilor venite atat din partea presedintelui, Traian Basescu, cat si din partea membrilor asociatiilor agricole.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )