Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Sa imi anuleze mandatul meu ca mai candidez odata. Cum raspunde acuzatiilor din comisia speciala privind alegerile din 2009 (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Sa imi anuleze mandatul meu ca mai candidez odata. Cum raspunde acuzatiilor din comisia speciala privind alegerile din 2009 (VIDEO)

Comisia parlamentara speciala de ancheta pentru verificarea aspectelor ce tin de organizarea alegerilor prezidentiale din 2009 s-a reunit marti intr-o sedinta in care a fost analizat raportul final. continuă pe B1

TRAIAN BASESCU: Iohannis avea marja constitutionala suficienta sa respinga nominalizarea facuta de Daddy.

Presedintele Klaus Iohannis putea respinge nominalizarea Vioricai Dancila in functia de Prim Ministru, a declarat, astazi, pe o retea de socializare, senatorul PMP Traian Basescu.

Traian Basescu, mesaj categoric pentru PNL

Senatorul Traian Basescu a declarat, marti, ca este in favoarea unei coalitii de dreapta care sa sustina la urmatoarele alegeri prezidentiale un candidat unic, dar a adaugat ca problema este.

Traian Basescu, noi informatii despre trecutul lui Victor Ponta: Ofiter acoperit al SIE, trecut in rezerva cat a fost premier

Traian Basescu a revenit cu noi informatii si acuzatii despre trecutul de ofiter de serviciu secret al lui Victor Ponta. Dupa ce a iesit public cu astfel de declaratii pentru prima data in campania.

Traian Basescu, noi INFORMATII DESPRE TRECUTUL lui Victor Ponta: Ofiter acoperit al SIE, trecut in ....

Traian Basescu a revenit cu noi informatii si acuzatii despre trecutul de ofiter de serviciu secret al lui Victor Ponta. Dupa ce a iesit public cu astfel de declaratii pentru prima data in campania.

Traian Basescu, ironic in privinta alegerilor din 2009: A castigat Geoana, sa-l punem presedinte acum

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a declarat marti seara ca in 2009 a devenit presedinte al Romaniei in urma unor alegeri validate de Curtea Constitutionala,.

Traian Basescu: Am dat cetatenie romana pentru 700 de mii de moldoveni, iar mie mi se refuza cetatenia Republicii Moldova

Traian Basescu afirma ca a atacat deja la Curtea de Apel decizia instantei de a respinge ca fiind nefondata cererea privind anularea decretului de retragere a cetateniei moldovenesti. Fostul presedinte al Romaniei a dat de inteles ca situatia pare paradoxala, din moment ce datorita lui sute de mii de moldoveni au obtinut cetatenia romana, iar lui ii este retrasa cea moldoveneasca.

Traian Basescu: Am dat cetatenie romana la 700.000 de moldoveni, iar mie mi se refuza cetatenia Republicii Moldova

Traian Basescu afirma ca a atacat deja la Curtea de Apel decizia instantei de a respinge ca fiind nefondata cererea privind anularea decretului de retragere a cetateniei moldovenesti.

Traian Basescu: Nu am venit in Moldova pentru cariera politica, dar pentru a starni curentul unionist

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu sustine ca nu va fi descurajat sa-si continue politica unionista promovata la Chisinau, chiar daca ii va fi retrasa cetatenia moldoveneasca.

Decizia lui Traian Basescu dupa verdictul judecatorilor din Moldova

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a contestat luni decizia Judecatoriei Chisinau prin care i s-a respins cererea cu privire la anularea decretului emis de Igor Dodon, prin care i-a fost retrasa.

Actiunea in instanta a lui Traian Basescu impotriva lui Igor Dodon, respinsa de Judecatoria Chisinau

Judecatoria Chisinau a respins ca nefondata cererea fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu i.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )