Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu nu se va implica in alegerile parlamentare de la Chisinau. Care este motivul acestei decizii

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu nu se va implica in alegerile parlamentare de la Chisinau. Care este motivul acestei decizii

Presedintele de onoare al Partidului Unitatii Nationale, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, nu se va implica in urmatoarele alegeri parlamentare din Republica Moldova. De aceasta parere este prim-vicepresedinta PUN, Ana Gutu. Ea spune ca Traian Basescu este foarte ofensat din cauza faptului ca i-a fost retrasa cetatenia Republicii Moldova, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Ana Gutu: Traian Basescu nu se va implica in alegeri parlamentare din Republica Moldova

Presedintele de onoare al Partidului Unitatii Nationale, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, nu se va implica in urmatoarele alegeri parlamentare din Republica Moldova. De aceasta parere este prim-vicepresedinta PUN, Ana Gutu. Ea spune ca Traian Basescu este foarte ofensat din cauza faptului ca i-a fost retrasa cetatenia Republicii Moldova, transmite IPN.

Traian Basescu, despre cererea de extradare a jurnalistului turc: Sper ca institutiile statului nu vor actiona ca pe vremea cand eram pasalac turcesc

Traian Basescu este de parere ca ziaristul turc, subiectul unei cereri de extradare din Romania, nu va avea parte de un proces corect in Turcia si, pe cale de consecinta, autoritatile romane ar trebui sa.

Traian Basescu, despre cazul jurnalistului Kamil Demirkaya: Romania sa se comporte ca un stat UE si sa respinga extradarea. Nu suntem pasalac turcesc

Fostul presedinte Traian Basescu intervine in cazul jurnalistului Kamil Demirkaya, adversar al actualei puteri politice de la Ankara, si in cazul caruia autoritatile din Turcia cer extradarea din.

Boris Becker nu se mai prevaleaza de imunitatea diplomatica n dosarul n care este acuzat de datorii

Fostul tenisman german Boris Becker a anuntat ca nu se mai prevaleaza de imunitatea diplomatica in dosarul in care este acuzat de datorii in Regatul Unit.

Care este randamentul unui plasament n contul de economii Junior Centenar?

In data de 29. 2018 Guvernul a aprobat un program care are in vedere deschiderea la Trezoreria Statului a unui cont special de economisire sub forma de depozit pentru toti copii din Romania, denumit Junior Centenar. Sumele depuse in aceste conturi vor fi bonificate cu o dobanda fixa de 3% pe an, iar Statul va acorda in plus o prima anuala in suma de 600 de lei in conditiile in care suma depusa pe parcursul unui an calendaristic este mai mare de 1200 de lei.

Care este starea victimelor exploziei din Bistrita. Militarul care a provocat totul a murit

Patru persoane au fost ranite in urma exploziei din Bistrita. Militarul care s-a aruncat in gol de la etajul al patrulea a murit joi dimineata la spital. La nici zece minute dupa ce a s-a aruncat de la.

Frigul, asociat cu o crestere a riscului de deces. Care este temperatura optima pentruorganism

Temperatura optima pentru organism este cea de 22,8 grade Celsius, iar valorile situate peste sau sub aceasta sunt asociate cu o crestere a riscului de deces si de aparitie a unor afectiuni, conform unui studiu.

Care este asemanarea dintre Sagrada Familia si Catedrala Mantuirii Neamului

Catedrala Mantuirii Neamului, construita in proporie de 95%, a fost sfintitape data de 25 noiembrie. Din cauza faptului ca biserica nu este finalizata, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )