Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu a implinit 69 de ani. Cum si-a serbat ziua de nastere. in alti ani se intalnea cu prietenii politicieni

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu a implinit 69 de ani. Cum si-a serbat ziua de nastere. in alti ani se intalnea cu prietenii politicieni

Rapid trec anii! Iata ca Traian Basescu a ajuns la varsta de 69 de ani. Daca in trecut facea petreceri alaturi de prieteni sau calatorea prin tara, iata ca anul acesta a avut parte de o aniversare diferita, dar fericita. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, semnal de alarma pentru autoritati: Trebuia sa fim in stare de urgenta!

Fostul presedinte al Romaniei se arata nemilor cu privire la modul de gestionare al pandemiei in aceasta perioada de explozie a cazurilor de COVID-19. Traian Basescu transmite actualei conduceri ca in acest moment nu exista variante optimiste in care tara isi poate pune sperantele. Numai naivii spun ca e scenariu pozitiv Traian Basescu nu a .

Traian Basescu, acuzatii grave la adresa autoritatilor. Restrictia anti-Covid-19 care ar trebui introdusa imediat: E o crima

Fostul presedinte, Traian Basescu, critica aspru gestionarea pandemiei de catre autoritati. Acesta considera ca nu se impun restrictiile corecte pentru a stopa raspandirea virusului. in cursul serii de ieri, acesta a vorbit despre unul dintre cele mai mare focare de infectie cu COVID-19, asupra caruia Klaus Iohannis si oamenii sai nu au luat masuri. Transportul .

Traian Basescu propune blocarea navetistilor:Transportul public raspandeste Covidul. Este o crima.

Fostul presedinte a avut o reactie dura la adresa Guvernului, dar si a presedintelui Klaus Iohannis, despre care spune ca nu gestioneaza asa cum trebuie pandemia de COVID. Traian Basescu a facut si o propunere controversata si a spus ca trebuie oprit transportul in comun, locul unde noul coronavirus se raspandeste cel mai usor.

Traian Basescu, atac furibund la guvernarea PNL. il critica pe prompteristul de la Cotroceni si cere inchiderea mall-urilor

Fostul presedinte, actual europarlamentar, Traian Basescu, s-a pronuntat, miercuri, in favoarea unor masuri dure anti-pandemie, care sa previna dezastrul si i-a criticat, in context, pe premierul Ludovic Orban si pe presedintele Klaus Iohannis, pe care-i acuza ca incearca sa ascunda dimensiunea reala a crizei din sistemul sanitar.

Traian Basescu cere autoritatilor sa ia un set de masuri dure pentru a opri un dezastru sanitar

Fostul presedinte Traian Basescu cere autoritatilor sa renunte la propaganda prin care incearca sa ascunda situatia grava din spitale si sa ia un set de masuri dure pentru a opri un dezastru sanitar si poate unul electoral.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )