Libnet.ro
UNICEF

21:15

Traian Basescu se intalneste joi cu seful MI6

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu se intalneste joi cu seful MI6

Presedintele Traian Basescu se intalneste joi cu John Sawers, seful Serviciului de Informatii Externe al Marii Britanii MI6) si cu generalul Philip M. Breedlove, comandantul suprem al fortelor aliate din Europa SACEUR), informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu se intalneste joi cu seful MI6.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, la Cotroceni, cu seful Serviciului de Informatii Externe al Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord - MI6, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Intalnirea cu John Sawers va avea loc la ora 16. Tot maine, de la ora 13. 00, Traian Basescu il primeste la Cotroceni pe generalul Philip M. Breedlove, comandantul suprem al fortelor aliate din Europa SACEUR). Seful statului s-a mai intalnit cu seful MI6 in 2011. La .

Presedintele Basescu il primeste joi, la Cotroceni, pe seful MI6

Presedintele Traian Basescu il primeste, joi, la Palatul Cotroceni, pe John Sawers, seful Serviciului de Informatii Externe al Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord - MI6. intalnirea.

Presedintele Traian Basescu RENUNTA la opt consilieri de la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele si deciziile de eliberare din functie pentru consilierii prezidentiali Sebastian Lazaroiu, Daniel Funeriu, Virgil Paunescu, Adrian Radulescu si Gabriel.

Traian Basescu, in stenogramele rusilor de la ALRO

Presedintele Traian Basescu apare in stenogramele rusilor de la ALRO Slatina, alaturi de Stolojan, Dorin Cocos si Elena Udrea. Informatiile au fost prezentate marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena.

Rusii de la Lukoil l-au sponsorizat pe Traian Basescu in campania din 2009

Rusii de la Lukoil par a fi sponsorul cel mai important al presedintelui Traian Basescu, in campania din 2009, iar compania amintita si Gazprom au o cooperare strategica. Informatiile au fost prezentate mar.

Traian Basescu renunta la opt consilieri

Pre and sedintele Traian Basescu a renunta la opt dintre consilierii sai, incepand cu data de 1 februarie 2014, semnand decretele de eliberare din functie pentru Gabriel Berca, Adrian Radulescu, Virgil Paunescu,Sebastian Lazaroiu, Daniel-Petru Funeriu, Maria Bitang, Raluca Boboc si Daniel-Andrei Moldoveanu.

Traian Basescu a convocat CSAT duminica

Pre and sedintele Traian Basescu a convocat o and sedin and ta a CSAT, duminica, ca urmare a solicitarii a cinci membri ai Consiliului, pe ordinea de zi figurand raportul premierului privind accidentul aviatic din Cluj, precum si raportului directorului STS pe tema interventiei, transmit surse din presa.

Marian Tutilescu, fost sef in MAI, devine consilierul lui Traian Basescu

Marian Tutilescu, fostul sef al Departamentului Schengen din MAI, va fi cooptat in echipa presedintelui Traian Basescu de la Palatul Cotroceni, au declarat, marti, surse oficiale, citate de Mediafax .

Partidul lui Traian Basescu intra in joc.

Curtea de Apel Bucuresti a decis ieri ca nu sunt intemeiate contestatiile depuse la inregistrarea Partidului Miscarea Populara, astfel ca formatiunea va fi inscrisa in Registrul partidelor politice, la aproape sase luni de la demararea demersului. Ne reafirmam acum ca fiind un altfel de partid, care isi propune o alta cultura politica ca alternativa la actuala lipsa de viziune din spatiul politic, a declarat ieri presedintele PMP, Eugen Tomac. Consilierii de la Cotroceni, detasati .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )