Libnet.ro
UNICEF

15:31

Traian Basescu se va intalni cu Jose Manuel Barroso pe 14 septembrie: Aceasta va fi prima vizita externa a presedintelui de la revenirea la Cotroceni

B1 B1,
Traian Basescu se va intalni cu Jose Manuel Barroso pe 14 septembrie: Aceasta va fi prima vizita externa a presedintelui de la revenirea la Cotroceni

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso urmeaza sa se intalneasca cu presedintele Traian Basescu pe data de 14 septembrie, cel mai probabil, la Bruxelles, informeaza Mediafax. intalnirea celor doi. continuă pe B1

Traian Basescu se va intalni cu Jose Manuel Barroso pe 14 septembrie. Si premierul Victor Ponta ar urma sa se intalneasca cu presedintele CE pe 17 septembrie

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso urmeaza sa se intalneasca cu presedintele Traian Basescu pe data de 14 septembrie, cel mai probabil, la Bruxelles, informeaza Mediafax. intalnirea celor doi.

Jose Manuel Barroso pregateste un discurs despre starea Uniunii Europene

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, va rosti un discurs despre starea Uniunii Europene, pe 12 septembrie, in sediul din Strasbourg al Parlamentului European, conform unui comunicat oficial.

Intalnire Barroso - Basescu, in 14 septembrie

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, are prevazuta, in 14 septembrie, o intalnire cu presedintele Traian Basescu, informeaza Mediafax. Cel mai probabil, intalnirea va avea loc la Bruxelles. Acesta ar fi prima vizita externa a lui Traian Basescu de la revenirea la Palatul Cotroceni.

Traian Basescu, scrisoare catre liderii occidentali: Va adresez cele mai sincere multumiri pentru sprijinul ferm pe care l-ati acordat institutiilor statului roman pe tot parcursul crizei politice severe

Presedintele Traian Basescu a transmis joi, 6 septembrie o scrisoare de multumire liderilor europeni si aliatilor transatlantici care s-au pronuntat in favoarea Romaniei in timpul crizei politice din aceasta vara, potrivit Biroului de presa al Administratiei Prezidentiale. Pozitiile publice pe care le-ati exprimat in sprijinul apararii independentei institutiilor statului, in special in ceea ce priveste functionarea justitiei si respectarea deciziilor CCR, au avut un rol important in mentinerea acestora pe cursul functionarii lor corecte, a scris Traian Basescu in mesajul adresat liderilor occidentali. Vezi in articol textul complet al scrisorii.

Ilie Sarbu, la RFI: Nu cred ca Traian Basescu va cauta cu lumanarea o noua suspendare. I-ar fi fatala!

O noua suspendare a presedintelui Traian Basescu i-ar fi fatala, declara, intr-un interviu la RFI, liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. El crede ca Basescu nu cauta cu lumanarea o noua suspendare. Senatorul social-democrat nu da sanse prea mari coabitarii dintre Traian Basescu si USL.

LIVE TEXT Ambasadorii romani sunt primiti la aceasta ora la Palatul Cotroceni de seful statului. Traian Basescu: S-a produs brusc un proces de izolare a Romaniei, este misiunea diplomatiei romanesti sa redeschida dialogul

Ambasadorii romani sunt primiti, la aceasta ora, la Palatul Cotroceni de catre presedintele Traian Basescu: Politica externa a Romaniei isi mentine parametrii anteriori. In luna iulie, in perioada 3-6 iulie, o majoritate parlamentara a considerat ca poate face tandari statul de drept. Presedintele a fost suspendat, presedintii celor doua camere parlamentare au fost destituiti. Majoritatea parlamentara nerezultata din alegeri a incalcat in mod grav criteriile de la Copenhaga, in mod special criteriile politice. ) Aceste lucruri au facut ca Romania sa fie pusa sub lupa aliatilor nostri si in mod deosebit a CE, garantul respectarii tratatelor UE. S-a produs brusc un proces de izolare a Romaniei, este misiunea diplomatiei romanesti sa redeschida dialogul, a afirmat Traian Basescu.

Traian Basescu, primul discurs dupa revenirea la Cotroceni

O majoritate parlamentara a considerat ca poate face tandari statul de drept Presedintele Traian Basescu a mai declarat: in perioada 3-6 iulie, o majoritate parlamentara a considerat ca poate face tandari statul de drept.

Ion Cristoiu: Discursul presedintelui Traian Basescu a fost un mesaj de consum extern. USL l-a inteles prost

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat marti, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, ca prima iesire publica a presedintelui Traian Basescu dupa rezultatul referendumului din 29 iulie a fost prost.

Cristian Diaconescu: Nu se pune problema ca Traian Basescu ar fi declarat razboi politic cuiva

536;eful cancelariei prezidentiale a infirmat faptul ca presedintele Traian Basescu a declarat razboi politic USL marti, la prima aparitie publica a sefului statului de la rezultatul referendumului.

Eugen Nicolaescu: Traian Basescu nu a invatat nimic din lectia suspendarii. E un motiv pentru a fi din nou suspendat

Viceliderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu, a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu nu a invatat nimic din lectia suspendarii si a sustinut ca, daca va continua in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )