Libnet.ro
UNICEF

22:45

Traian Basescu: Klaus Iohannis, a patra vacanta intr-un an si jumatate de mandat. Oboseste cam repede

B1 B1,
Traian Basescu: Klaus Iohannis, a patra vacanta intr-un an si jumatate de mandat. Oboseste cam repede

Fostul presedinte Traian Basescu ii critica pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, precizand ca premierul este foarte slab, iar presedintele oboseste cam repede tinand. continuă pe B1

UPDATE Avansari in grad de Ziua Marinei. Pe cine a promovat Klaus Iohannis din randul Marinei Militare. Presedintele, intampinat la Constanta

Presedintele Klaus Iohannis este prezent la festivitatile dedicate Zilei Marinei de la Constanta si a semnat patru decrete de avansare in grad pentru cativa ofiteri de rang inalt. Este pentru prima oara cand seful statului participa la populara sarbatoare a marinarilor. in trecut, comandantul de nava Traian Basescu isi facuse un obicei din a lua parte la ceremonii.

Daca ai fost presedinte, asta nu inseamna ca poti sa faci circ pe la televizor Alina Petre, prima reactie dupa ce a fost data in judecata de Traian Basescu (VIDEO)

Alina Petre, fosta Magureanu, a anuntat ca Traian Basescu a dat-o in judecata si ca ii cere daune de 100. 000 de lei. Detalii AICI) intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, aceasta a.

Traian Basescu, nou atac la adresa DNA: Un instrument de eliminare al unor oameni politici considerati incomozi

Fostul presedinte Traian Basescu a continuat atacurile la adresa binomului SRI-DNA. Prezent intr-o emisiune tv, fostul sef de stat a facut noi afirmatii despre situatia actuala din justitie si.

Traian Basescu, nou atac la adresa DNA: Un instrument de eliminare al unor oameni politici considerati incomozi

Fostul presedinte Traian Basescu a continuat atacurile la adresa binomului SRI-DNA. Prezent intr-o emisiune tv, fostul sef de stat a facut noi afirmatii despre situatia actuala din justitie si.

Klaus Iohannis, vizita privata in Germania. Scopul deplasarii presedintelui, de a-si vizita parintii (surse)

Administratia Prezidentiala a anuntat intr-un comunicat de presa ca seful statului Klaus Iohannis va efectua in perioada 17-25 august o deplasare privata in Germania. Presedintele tarii a.

Klaus Iohannis, vizita privata in Germania. Presedintele va merge la parintii lui (surse)

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, in perioada 17 - 25 august, o deplasare privata in Germania, anunta Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat publicat miercuri.

Volumul Pas cu pas al presedintelui Klaus Iohannis va fi lansat la Targul de Carte de la Beijing, intr-un eveniment in care grupul NIRO sponsorizeaza o piesa de teatru

Volumul Pas cu pas, scris de presedintele Klaus Iohannis, va fi lansat la a 23-a editie a Targului International de Carte de la Beijing, unde Romania este invitata de onoare, potrivit unui comunicat al Institutului Cultural Roman. In cadrul evenimentelor de la Beijing, NIRO INVESTMENT GROUP, grupul de firme detinut de Nicolae Dumitru, condamnat in prima instanta la un an si jumatate de inchisoare cu suspendare pentru coruptie in Dosarul Microsoft, sponsorizeaza o piesa de teatru. Editura Curtea Veche: Traducerea si publicarea volumului nu au implicat nici o forma de finantare publica romanaICR: Nicio contributie financiara sau de alt tip la acest proiect. Initiativa traducerii si a lansarii in cadrul targului de carte apartin editorului chinez.

Ghici ghicioarea mea: Pas cu Pas de celebru autor contemporan, Klaus Iohannis: Cartea presedintelui Romaniei, vedeta la Targul de carte de la Beijing

Jurnalista Sidonia Bogdan a anuntat pe Facebook ca una dintre cele mai asteptate carti de la Targul de Carte de la Beijing va fi cartea lui Klaus Iohannis, Pas cu Pas. ICR a anuntat intr-un mail ca .

Ion Cristoiu: Omul Traian Basescu se razboieste cu Omul politic Traian Basescu

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre campania angajata de Traian Basescu impotriva a patru institutii de forta din Romania: SRI, DNA,.

Fosta nora a lui Virgil Magureanu, data in judecata de Traian Basescu

Fosta nora a lui Virgil Magureanu, Alina Petre, a fost data in judecata de presedintele PMP, Traian Basescu. Actiunea a fost inregistrata la Judecatoria Sectorului 1, in data de 1 aprilie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )