Libnet.ro
UNICEF

09:00

TRAIAN BASESCU lanseaza scenarii EXPLOZIVE: Viorica Dancila, ministru al Justitiei? Lucrurile pot evalua extrem de grav (VIDEO)

B1 B1,
TRAIAN BASESCU lanseaza scenarii EXPLOZIVE: Viorica Dancila, ministru al Justitiei? Lucrurile pot evalua extrem de grav (VIDEO)

UPDATE: Eugen Tomac a fost ales in functia de presedinte al Partidului Miscarea Populara. Detalii AICI) Traian Basescu a precizat in timpul Congresului extraordinar al PMP ca numirea unui procuror nu poate. continuă pe B1

TRAIAN BASESCU lanseaza scenarii EXPLOZIVE: Viorica Dancila, ministru al Justitiei? Lucrurile pot evalua extrem de grav

Traian Basescu a precizat in timpul Congresului extraordinar al PMP ca numirea unui procuror nu poate fi lasata in mana unui om politic si se intreaba cum ar fi daca premierul Viorica Dancila ar deveni.

TRAIAN BASESCU lanseaza apelul pentru reintregirea tarii, la CONGRESULUI PMP: Un obiectiv fata de care politicienii sunt datori (VIDEO)

Traian Basescu, presedinte PMP, a declarat, in Congresul extraordinar, care va decide noua conducere, dupa retragerea sa, ca cel mai important obiectiv trebuie sa fie reintregirea tarii. in mod cert,.

Traian Basescu lanseaza IRONII ASCUTITE la adresa lui Taricanu! INCREDIBIL ce a DEZVALUIT despre seful ALDE

UPDATE: Eugen Tomac a fost ales in functia de presedinte al Partidului Miscarea Populara. Detalii AICI) Traian Basescu a spus sambata, la Congresul PMP, ca abia asteapta sa se termine Congresul pentru a.

Traian Basescu lanseaza IRONII ASCUTITE la adresa lui Tariceanu! INCREDIBIL ce a DEZVALUIT despre seful ALDE (VIDEO)

UPDATE: Eugen Tomac a fost ales in functia de presedinte al Partidului Miscarea Populara. Detalii AICI) Traian Basescu a spus sambata, la Congresul PMP, ca abia asteapta sa se termine Congresul pentru a.

Guvernul a publicat imagini fara sonor dupa intalnirea dintre Viorica Dancila si presedintele Estoniei. Precedentul a fost la intalnirea cu Papa Francisc VIDEO

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut, sambata, o intrevedere cu presedintele Estoniei, Kersti Kaljulaid, in cadrul vizitei oficiale la Tallinn. Guvernul a publicat imagini fara sonor de la intrevedere, asa cum a procedat si dupa intalnirea dintre Vorica Dancila si Papa Francisc.

Viorica Dancila pleaca astazi intr-un turneu in Lituania si Estonia

Premierul Viorica Dancila va efectua, in perioada 14-16 iunie, un turneu in Republica Lituania si Republica Estonia. Premierul Dancila si omologul sau eston vor participa, sambata, la inaugurarea Consulatului Onorific al Republicii Estonia la Constanta.

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu presedintele Estoniei, Kersti Kaljulaid

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut sambata, la Talinn,o intrevedere cu presedintele Estoniei, Kersti Kaljulaid, caruia i-a transmis ca exista potentia pentru intensificarea schimburilor comerciale bilaterale.

Premierul Viorica Dancila inaugureaza cursa Nordica Tallinn-Constanta alaturi de omologul ei eston

La 16 iunie, premierul Viorica Dancila si seful Executivului eston Juri Ratas se vor afla in cursa inaugurala Tallinn-Constanta a companiei estone Nordica. Avionul va ateriza pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu.

CRITICAT VEHEMENT de studenti si elevi, Programul Investeste in tine va fi aprobat de Guvern. Viorica Dancila: Continuam sprijinul acordat tinerilor

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca programul Investeste in tine se afla pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Guvernului. Pe ordinea de zi a sedintei Guvernului avem programul.

in PLIN RAZBOI cu presedintele Iohannis, Viorica Dancila PLEACA din tara. Unde va merge in vizita premierul

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, la inceputul sedintei de Guvern, ca va efectua, incepand de joi, vizite in Lituania si Estonia. Maine joi, n. r. ) voi pleca intr-o vizita in Lituania,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )