Libnet.ro
UNICEF

17:45

Traian Basescu, lectie pentru Iohannis dupa situatia jenanta in care a fost pus: in locul lui, scriam si decretul de revocare

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, lectie pentru Iohannis dupa situatia jenanta in care a fost pus: in locul lui, scriam si decretul de revocare

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca, daca ar fi fost pus in situatia presedintelui Klaus Iohannis, de a-si prezenta scuze public, pentru ca a dezinformat intr-o conferinta de presa, l-ar fi demis pe ministrul care l-a dezinformat pe el, adica pe seful de la Sanatate, Nelu Tataru. continuă pe Antena3

Traian Basescu, reactie furibunda dupa masurile de restrictie aplicate teraselor: Mi se pare fara sens! Betivii se imbata pana la ora 23

Fostul presedinte, Traian Basescu, s-a aratat nemultumit de noile masuri de restrictie cu privire la functionarea teraselor. Acesta considera inutila impunerea, argumentand cu faptul ca oamenii au dreptul sa stea afara pana mai tarziu, inclusiv cei aflati in vacanta. Traian Basescu nu este de acord cu inchiderea teraselor Actualul europarlamentar PMP considera nedreapta decizia Guvernului .

E oficial. Traian Basescu candideaza la Primaria Capitalei. Anuntul total neasteptat

Traian Basescu se intoarce in prim planul politicii din Romania, dupa ce a s-a aflat ca se arunca in lupta pentru Primaria Capitalei. Fostul presedinte al Romaniei este candidatul oficial al Partidului Miscarea Populara. Traian Basescu este candidatul oficial al PMP pentru Primaria Capitalei Cel care a facut anuntul a fost chiar presedintele formatiunii politice, .

Traian Basescu declara razboi clanurilor interlope: Vom ajunge sa ne fie frica sa iesim in oras

Traian Basescu face dezvaluiri bomba despre ce au reprezentat si inca reprezinta grupurile interlope pentru tara noastra. Acesta afirma ca in trecut aceste grupuri reprezentau o amenintare pentru securitatea nationala, iar ulterior SRI a renuntat sa mai investigheze retelele de crima organizata. Traian Basescu se revolta impotriva statului: Este nepermis in contextul actual in care .

Traian Basescu, despre spitalele inchise in timpul mandatului sau de presedinte: Erau mai degraba morgi decat spitale Schimb de replici cu europarlamentarul Carmen Avram (VIDEO)

Schimb de replici intre eurparlamentarii Carmen Avram PSD) si Traian Basescu PMP), in direct, pe tema spitalelor care au fost inchise in Romania in timpul guvernarii Boc, atunci cand Traian Basescu era.

Tomac: Noi nu am vrut sa mergem cu un candidat propriu, dar vom merge cu Traian Basescu. Ca va pierde Nicusor este meritul USR, nu al PMP

PMP sustine ca un eventual esec al lui Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei va fi meritul USR care a exclus partidul infiintat de Traian Basescu din alianta dreptei pentru Bucuresti.

Traian Basescu a decis! Va candida sau nu la Primaria Capitalei? Anuntul de ultima ora

Eugen Tomac, presedintele PMP, a declarat marti ca Traian Basescu va fi candidatul partidului la Primaria Capitalei. De asemenea, acesta a criticat decizia PNL si USR-PLUS de a exclude de la negocierile pentru Bucuresti partidul pe care il conduce: Ca va pierde Nicusor este meritul USR.

Adevaratele mize ale candidaturii lui Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu la Primaria Capitalei

Nume sonore de pe scena politica si-au anuntat intentia de a candida la Primaria Capitalei. Nicusor Dan, Gabriela Firea, Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanusi la un moment dat, chiar si Victor Ponta.

Adevaratele mize ale candidaturii lui Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu la Primaria Capitalei

Nume sonore de pe scena politica si-au anuntat intentia de a candida la Primaria Capitalei. Nicusor Dan, Gabriela Firea, Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanusi la un moment dat, chiar si Victor Ponta.

Traian Basescu, despre clanurile interlope: Odata diminuata activitatea in strainatate, isi vor extinde activitatile in Romania. O sa ajungem sa ne fie frica sa iesim pe strada daca statul nu face ce trebuie (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca institutiile statului au ajuns sa aiba o atitudine defensiva in raport cu retelele de crima organizata, or acest lucru trebuie sa se schimbe, altfel vom ajunge.

Traian Basescu, despre restrictiile aplicate teraselor: Mi se pare fara sens! Betivii se imbata pana la ora 23!

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat marti ca nu este de acord cu unele dintre masurile de restrictie impuse de autoritati. Printre aceste masuri, inchiderea teraselor la ora 23.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3359 seconds )