Libnet.ro
UNICEF

22:31

Traian Basescu: Ludovic Orban e omul politic al anului 2019. Ce a facut el nu a reusit nimeni

B1 B1,
Traian Basescu: Ludovic Orban e omul politic al anului 2019. Ce a facut el nu a reusit nimeni

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca liderul PNL, premierul Ludovic Orban, este omul politic al anului 2019, si asta deoarece a reusit bob cu bob sa stranga numarul necesar de voturi pentru. continuă pe B1

Care este cel mai socant eveniment politic din 2019, in opinia fostului presedinte Traian Basescu

Ieri, la postul de TV Digi24, fostul presedinte Traian Basescu a explicat care este, in opinia sa, cel mai neasteptat eveniment al anului care se incheie astazi.

PNL nu renunta la alegerea primarilor in doua tururi. Ludovic Orban mizeaza pe 173 de voturi in Camera

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, in Valcea, ca proiectul pentru alegerea primarilor in doua tururi va fi dezbatut, din nou, in Parlament, dupa 1 februarie. Potrivit acestuia, proiectul ar putea trece in Camera Deputatilor cu 173 de voturi, cu 8 voturi mai multe decat este necesar, scrie Mediafax.

Ludovic Orban spune ca va petrece Revelionul impreuna cu membri ai Executivului: Nu e nicidecum o reuniune a Guvernului

Premierul Ludovic Orban declara ca va petrece Revelionul impreuna cu mai multe familii, mentionand ca vor fi prezenti si colegi din Executiv, dar ca nu va fi o reuniune a Guvernului, scrie Agerpres.

Ludovic Orban ii da o lovitura crunta lui Ion Iliescu chiar inainte de Anul Nou. Ce decizie a luat Guvernul Romaniei

Ludovic Orban a inclus pe ordinea de zi a ultimei sedinte de Guvern din acest un proiect de ordonanta de urgenta, care prevede desfiintarea Institului Revolutiei. Institutul in cauza este condus chiar de catre Ion Iliescu. Ludovic Orban vrea sa desfiinteze Institutul Revolutiei, condus de Ion Iliescu Solicitarea privind analizarea si dezbaterea privind desfiintarea Institului .

LUDOVIC ORBAN: intampinam noul an cu speranta si incredere in drumul pe care ni l-am ales

Premierul Ludovic Orban a transmis, marti, un mesaj de Anul Nou, in care vorbeste despre intrarea intr-un nou an si un nou deceniu pe care le vrea inceputul unei perioade de normalitate si de reala democratie pentru Romania.

Ludovic Orban, prima vizita externa ca premier. Cu cine se intalneste

Premierul Ludovic Orban va efectua, in perioada 7-9 ianuarie 2020, o vizita de lucru la Bruxelles, la sediul institutiilor europene, respectiv al NATO. E prima deplasare externa pe care Ludovic Orban o face in calitate de sef al Executivului.

Ludovic Orban: Intram intr-un an nou si un nou deceniu, care imi doresc sa insemne si inceputul unei perioade de normalitate pentru Romania

Premierul Ludovic Orban a transmis, marti, un mesaj de Anul Nou, in care vorbeste despre intrarea intr-un nou an si un nou deceniu pe care le vrea inceputul unei perioade de normalitate si de reala democratie pentru Romania.

Ludovic Orban a schimbat seful prefectilor

Premierul Ludovic Orban l-a dat afara de la Interne pe secretarul de stat Mihai Catalin Necula si in locul lui l-a instalat pe Gheorghe Sorescu, deciziile fiind publicate in Monitorul Oficial. Noul secretar de stat din MAI se va ocupa de relatia cu Prefecturile. Consilier judetean in Botosani, Sorescu vine din PNL. A fost prefect, vicepresedinte CJ Botosani, inspector in SGG.

Adrian Miutescu, numit de premierul Ludovic Orban in functia de presedinte al Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului

Premierul Ludovic Orban l-a numit, luni, pe Adrian Miutescu, in functia de presedinte al Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului, transmite Agerpres. Potrivit mai multor decizii ale premierului,.

Primele sicane intre Klaus Iohannis si Ludovic Orban

In spatele imaginii de tandem solid, presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban bifeaza primele sicane.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )