Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, mesaj pentru alegatori in ziua votului: Stii si tu ca iarna nu-i ca vara

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, mesaj pentru alegatori in ziua votului: Stii si tu ca iarna nu-i ca vara

Traian Basescu a transmis, duminica, in ziua in care romanii merg la vot la turul al doilea al alegerilor prezidentiale, un mesaj pentru alegatori. Daca azi nu votezi, in. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Traian Basescu, mesaj pentru viitorul presedinte, dupa vot: Sa continue!

Fostul presedinte Traian Basescu a sosit la sectia de votare de la Liceul Jean Monnet din Bucuresti, unde si-a exprimat optiunea electorala.

Traian Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii 5 ani sa taci din gura! Ai de ales intre esec garantat al viitorului nostru, al romanilor, si speranta

Fostul presedinte Traian Basescu a postat un mesaj, duminica dimineata, chiar inaintea deschdierii urnelor in tara, in care ii indeamna pe romani sa iasa la vot. Potrivit fostului sef de stat,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Traian Basescu: Daca vrei democratie, apar-o, apar-o cu votul

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca a votat pentru a nu mai auzi ca fitecine ia decizii de politica externa si a avut un mesaj pentru alegatori, carora le-a spus ca democratia trebuie aparata prin vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Traian Basescu: Daca vrei democratie, apar-o, apar-o cu votul

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca a votat pentru a nu mai auzi ca fitecine ia decizii de politica externa si a avut un mesaj pentru alegatori, carora le-a spus ca democratia trebuie aparata prin vot.

Elena Udrea, mesaj bizar pe Facebook, in ziua votului

Elena Udrea a revenit, duminica dimineata, cu un mesaj pe Facebook. Fostul ministru a facut referire la o stire despre zodiac. Astrele spun ca azi e cea mai romantica zi din anul acesta. Sa aveti o dumini.

Traian Basescu, glume despre vot: E mai frig decat in august, iarna nu-i ca vara!

Traian Basescu are un mesaj astazi pe care vrea sa il transmita tuturor romanilor. Cu umorul si hazul sau caracteristic, fostul presedinte al Romaniei ii indeamna pe toti romanii sa mearga la vot si sa isi exercite acest drept. Dreptul de vot este un drept fundamental, explica acesta. Si pentru ca vremea nu a mai .

Traian Basescu, reactie incredibila la vot: Sa continue!

Traian Basescu a avut o serie de reactii incredibilem atat inainte de deschiderea sectiilor de votare, dar si dupa ce a mers sa isi exprime acest drept. Fostul lider al statului le-a transmis romanilor un mesaj cat se poate de clar, in ceea ce priveste al doilea tur al alegerilor prezidentiale, din aceasta duminica, pe .

Ce au mancat PSD-istii in ziua votului. Petre Daea i-a omenit cu salam, rosii si branza

A fost mare tristete la sediul PSD in ziua in care romanii si-au exprimat votul la alegerile prezidentiale. Este tot mai clar ca Viorica Dancila nu mai are sanse sa devina presedintele Romaniei, dar social-democratii s-au adunat la sediul partidului pentru a urmari impreuna rezultatele finale. Printre ei s-a aflat si ministrul Agriculturii, Petre Daea, .

Protest in ziua votului pe DN 71, la locul unui grav accident rutier

Un protest a fost anuntat pentru, duminica, chiar in ziua votului pentru turul doi al alegerilor prezidentiale, in locul in care vineri s-a produs un grav accident rutier. Oamenii au anuntat ca se vor.

Protest in ziua votului, pe DN 71, in urma accidentului mortal: Cerem demisii si pedepsirea vinovatilor

Mai multe persoane vor protesta, duminica, 24 noiembrie, chiar in ziua votului pentru Turul Doi al Alegerilor Prezidentiale 2019, in urma producerii unui accident rutier mortal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )