Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, mesaj pentru Tudi Dezbracatu: Primul ministru care a semnat un tronson de autostrada sunt eu (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, mesaj pentru Tudi Dezbracatu: Primul ministru care a semnat un tronson de autostrada sunt eu (VIDEO)

Prezent in emisiunea Se intampla acum, fostul presedinte Traian Basescu a vrut sa dezamorseze doua afirmatii care se fac despre el, si anume ca a plecat din FSN in politica si ca i-a fost presedinte. continuă pe B1

TRAIAN BASESCU: Tudorel a luat-o razna

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca ministrul Tudorel Toader, care a refuzat acreditarile unor jurnalisti, a luat-o razna.

Traian Basescu, despre cazul retragerii acreditarilor de la Ministerul Justitiei: Tudorel a luat-o razna. Revino-ti omule!

Fostul presedinte Traian Basescu intervine in scandalul provocat de Tudorel Toader dupa ce a retras acreditarile la Ministerul Justitiei in cazul jurnalistilor Ovidiu Oanta, de la Pro Tv, si Ionela Arcanu, de.

Traian Basescu, despre afirmatia lui Iohannis ca este aproape hotarat sa convoace un referendum: Cum sa risti cand stii ca CCR iti da in cap cu Constitutia?

Traian Basescu a declarat ca daca ar mai fi presedintele Romaniei, nu ar risca pe chestiuni de justitie si nici pe celebra intrebare cu fara penali in functii publice. Declaratia fostului sef de.

DERAPAJ. Daniel Barbu: Cine a convocat referendumuri in Romania ultimelor decenii? Maresalul Antonescu, Nicolae Ceausescu si Traian Basescu. Daca Klaus Iohannis vrea sa intre in aceasta galerie iliberala, e binevenit

Daniel Barbu, candidat ALDE pentru Parlamentul European, critica ideea organizarii unui referendum pe tema justitiei in aceeasi zi cu alegerile europarlamentare din 26 mai. Aceste sustine ca o eventuala.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2652 seconds )