Libnet.ro
UNICEF

14:45

Traian Basescu: in mod categoric Orban nu va merge ca un soldatel de plumb sa-si depuna demisia Prin anticipate ne bagam singuri intr-o criza politica in care nu ne cheama nimeni

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: in mod categoric Orban nu va merge ca un soldatel de plumb sa-si depuna demisia Prin anticipate ne bagam singuri intr-o criza politica in care nu ne cheama nimeni

Ludovic Orban nu mi s-a parut chiar suntem gata si cu mana la chipiu pentru alegeri anticipate, spune fostul presedinte Traian Basescu despre premier si despre anuntul sau facut dupa o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, la sfarsitul saptamanii trecute, cand a declarat ca au convenit impreuna sa fie declansate alegerile anticipate. El crede ca alegerile anticipate nu sunt o idee buna, pentru ca ar genera o criza politica nenecesara si neoportuna. in plus, cuplarea legislativelor cu alegerile locale comporta riscul de a-i da un avantaj pretios PSD-ului. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, despre demisia lui Orban: Ne bagam singuri intr-o criza

Traian Basescu a facut o serie de declaratii cu privire la o posibila demisie a lui Ludovic Orban din functia de premier, pentru a declansa alegerile anticipate. Ce crede fostul presedinte al Romaniei, isi va da sau nu Orban demisia? Traian Basescu: Orban nu va demisiona ca un soldatel de plumb Fostul presedinte al Romaniei .

Traian Basescu nu vrea alegeri anticipate: Guvernul Orban are o imagine buna si intern, si extern Fostul presedinte explica implicatiile unui asemenea tavalug politic, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Traian Basescu nu doreste alegeri anticipate din cauza ca un astfel de scrutin ar arunca Romania in patru luni de instabilitate, iar Guvernul Orban are o imagine buna si in intern, si in extern, s.

Traian Basescu, despre Gabriela Firea: Stie sa faca circ, nu administratie!. Reactia Primarului Capitalei

Traian Basescu o critica dur pe Gabriela Firea. De altfel, nu este prima data cand fostul presedinte al Romaniei se razboieste in declaratii cu primarul general al Capitalei. Traian Basescu, replici taioase la adresa Gabrielei Firea Cand a fost intrebat ce parere are despre faptul ca primarul Gabriela Firea a recomandat daca nu ne place .

Orban merge azi la Cotroceni pentru a discuta cu Iohannis despre anticipate

Presedintele Klaus Iohannis il primeste vineri, la Palatul Cotroceni, pe premierul Ludovic Orban, una dintre temele de discutie fiind posibilitatea declansarii de alegeri anticipate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )