Libnet.ro
UNICEF

22:45

Traian Basescu: Mugur Isarescu ar mai vrea un mandat la BNR, dar nu-l mai lasa PSD

B1 B1,
Traian Basescu: Mugur Isarescu ar mai vrea un mandat la BNR, dar nu-l mai lasa PSD

Fostul presedinte, Traian Basescu, este de parere ca Mugur Isarescu si-ar mai dori un mandat de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei, insa, sustine senatorul PMP, cei de la PSD nu il vor mai lasa sa. continuă pe B1

TRAIAN BASESCU: Tudorel a luat-o razna

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca ministrul Tudorel Toader, care a refuzat acreditarile unor jurnalisti, a luat-o razna.

Traian Basescu: PSD, prin traditie, fura in sectiile de votare. Dragnea este condamnat deja pentru asta

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, ca PSD si-a facut o traditie sa fure in sectiile de votare. El ii acuza pe social-democrati ca la referendumul din 29 iulie 2012 au furat doua milioane de voturi, motiv pentru care Liviu Dragnea are acum o condamnare.

Ce spune Traian Basescu despre o posibila candidatura a Laurei Codruta Kovesi la prezidentiale: Ce sanse ar avea fosta sefa a DNA sa ajunga la Cotroceni

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca Laura Codruta Kovesi nu ar avea sanse sa castige alegerile prezidentiale in cazul in care s-ar inscrie in cursa electorala pentru Palatul.

Traian Basescu: Tudorel Toader nu poate sa vina cu ce a cerut PSD ca sa-i rezolve problema lui Dragnea. Nu se poate!

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu poate da ordonanta de urgenta pe justitie, ceruta de PSD, pentru ca aceasta ar incalca o decizie a Curtii.

Traian Basescu, despre cazul retragerii acreditarilor de la Ministerul Justitiei: Tudorel a luat-o razna. Revino-ti omule!

Fostul presedinte Traian Basescu intervine in scandalul provocat de Tudorel Toader dupa ce a retras acreditarile la Ministerul Justitiei in cazul jurnalistilor Ovidiu Oanta, de la Pro Tv, si Ionela Arcanu, de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )