Libnet.ro
UNICEF

22:15

Traian Basescu: Pandemia este scapata de sub control

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Pandemia este scapata de sub control

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, simte ca autoritatile sunt depasite de situatie si nu. continuă pe România Liberă

Basescu: Pandemia este scapata de sub control.Le-a placut sa spuna ca au un vid legislativ, ceea ce este o mare minciuna

Fostul presedinte al Romaniei, europarlamentarul Traian Basescu, a declarat ca pandemia de coronavirus a fost scapata de sub control de catre actualii guvernanti care au gresit si in privinta carantinei. Conform fostului sef al statului, oamenii veniti din zone vulnerabile ar fi trebuit testati si nu tinuti pur si simplu 14 zile intr-un hotel.

Traian Basescu ii desfiinteaza pe Arafat, Tataru si Vela: Numai niste tampiti ar putea face asta

Traian Basescu a rabufnit public dupa ce pandemia de COVID-19 a scapat de sub control. Fostul presedinte al Romaniei trage un semnal de alarma si avertizeaza cetatenii ca a sosit momentul in care fiecare trebuie sa respecte toate masurile de preventie pentru a evita transmiterea comunitara si dezvoltarea unor noi focare de infectie. Pe cine .

Traian Basescu, despre candidatura la Primaria Capitalei: Daca va fi nevoie, o sa o fac

Fostul presedinte al Romaniei, europarlamentarul PMP Traian Basescu, a declarat ca nu este decis in .

Traian Basescu, anunt surpriza despre candidatura la Primaria Capitalei:Daca va fi nevoie, o sa o fac

Fostul presedinte al Romaniei, europarlamentarul PMP Traian Basescu, a declarat ca nu este decis in privinta candidaturii sale la Primaria Generala a Capitalei, dar, daca va fi nevoie, va candida, totusi. Basescu spune ca decizia va fi luata in functie de formarea aliantelor politice.

Traian Basescu ar putea ajunge la inchisoare. Acuzatii foarte grave pe numele fostului presedinte

Grupul de Investigatii Politice face dezvaluiri importante! Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, ar putea ajunge la inchisoare foarte curand.

Medic din Timisoara, semnal de alarma privind noile focare de coronavirus: Transmiterea comunitara este atat de rapida incat nu stiu daca mai putem sa o tinem sub control

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara, Cristian Oancea, avertieaza ca noile focare de coronavirus sunt tot mai greu de tinut sub control din cauza transmiterii comunitare accelerate. Asa se face c.

BOGDAN BADEA, PRESEDINTELE DIRECTORATULUI HIDROELECTRICA Nu pandemia este frana reala pentru investitii, ci hatisul legislativ

Hidroelectrica a dezvoltat an de an componenta de furnizare, iar intentia companiei este sa devina in urmatorii ani un actor activ in piata de furnizare, dupa ce, in 2019, a dublat cantitatea de energie furnizata consumatorilor finali fata de cea din 2018, ne-a precizat presedintele directoratului societatii, Bogdan Badea, intr-un interviu. Acesta afirma, insa, ca intrarea pe aceasta piata inseamna intrarea intr-o competitie cu jucatori consacrati care utilizeaza o infrastructura creata in ani de zile si care au mostenit portofoliile de clienti de la fostele companii de stat ENEL, CONEL si ELECTRICA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )