Libnet.ro
UNICEF

07:30

Traian Basescu, la un pas sa ramana fara partid

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, la un pas sa ramana fara partid

Traian Basescu ar putea ramane fara partid. Surse politice spun ca exista posibilitatea ca PMP sa fuzioneze cu PNL. Nici in tabara Pro Romania nu este liniste. Mihai Tudose si Victor Ponta se lupta. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Categoric, PMP va fi un partid in opozitie. Cat e el de mic, nu va fi un partid supus (VIDEO)

Europarlamentarul PMP Traian Basescu a declarat, miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Se intampla acum, ca PMP va fi un partid de opozitie, care va sustine initiativele pozitive.

Secretul tinut bine ascuns din tineretea lui Traian Basescu. Legatura nebanuita cu Elena Ceausescu

Traian Basescu a fost membru al Partidului Comunist Roman, dar nu acest detaliu reprezinta noutatea, ci este vorba despre un secret tinut bine ascuns din tineretea sa. Care este legatura dintre fostul presedinte al Romaniei si Elena Ceausescu? Secretul din tineretea lui Traian Basescu Nicolae Ceausescu, politician, secretar general al Partidului Comunist Roman, seful de .

Cum a ajuns sa arate azi fostul ginere al lui Traian Basescu. Bodo, de nerecunoscut FOTO

Fostul ginere al lui Traian Basescu pare sa se fi reinventat dupa despartirea de Ioana, fiica cea mare a fostului lider al tarii. Bodo, pe numele sau real Bogdan Marin, este de nerecunoscut in momentul de fata si a fost invitat, in aceasta joi, in emisiunea lui Catalin Maruta. Telespectatorii au putut afla si cu .

Cod rutier 2019. Greseala majora pentru care soferii risca sa ramana fara permis. in ultimele zile, sute de conducatori auto au ramas pietoni

Majoritatea accidentelor rutiere au ca factor consumul de bauturi alcoolice, fiind reguli pe care soferii romani uneori le ignora. Cei care se urca la volan dupa ce au consumat alcool trebuie sa stie ca in Romania, legislatia interzice categoric un asemenea obicei. Asemenea greseli sunt in mod clar sanctionate de agentii de la Rutiera, atunci .

TRAIAN BASESCU: Daca Guvernul trece, Orban devine unul dintre politicienii cu greutate

Traian Basescu face o analiza referitoare la votul de investire a Guvernului, care are loc luni, spunand ca daca Guvernul trece, Ludovic Orban devine unul dintre oamenii politici cu greutate, iar Klaus Iohannis poate fi declarat Presedinte al Romaniei inca de azi, iar daca Guvernul nu primeste un vot de investitura, Orban devine vinovatul de serviciu, iar marsul triumfal al lui Iohannis pentru un al doilea mandat la Cotroceni va trece de la regimul de croaziera la viteza de siguranta pe un drum forestier.

Traian Basescu: Daca Guvernul trece, Iohannis poate fi declarat deja presedinte

Fostul presedinte Traian Basescu face o analiza referitoare la votul de investire a Guvernului, care are loc luni, spunand ca daca Guvernul trece, Ludovic Orban devine unul dintre oamenii politici cu greutate,.

Viitorul Guvern PNL, la cel mai important test de pana acum. Traian Basescu prezinta toate datele pentru votul de investitura de luni din Parlament: Misiunile imposibile sunt inventate pentru a fi indeplinite

Traian Basescu considera ca situatia va fi una fluida la votul de investitura al Guvernului Orban, care este programat pentru luni, si explica de ce aceasta poate avea orice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )