Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu a pierdut cetatenia moldoveneasca

B1 B1,
Traian Basescu a pierdut cetatenia moldoveneasca

Fostul presedinte Traian Basescu a pierdut cetatenia moldoveneasca. Curtea Suprema de Justitie din Republica Moldova a respins recursul prin care s-a solicitat anularea decretului emis de presedintele Igor Dodon. continuă pe B1

Curtea Suprema de Justitie a decis: Traian Basescu a ramas fara cetatenia moldoveneasca

Curtea Suprema de Justitie a respins miercuri, 7 noiembrie, recursul avocatului Andrei Bivol, care a solicitat anularea decretului presedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, de retragere a cetateniei moldovenesti pentru fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Magistratii au mentinut in vigoare decizia Curtii de Apel Chisinau, pronuntata in luna mai. Decizia CJS a fost publicata aseara pe pagina electronica a instantei, transmite IPN.

Traian Basescu a pierdut batalia pentru cetatenie, dar si nu razboiul pentru reunirea cu R.Moldova

Decizia Curtii Supreme de Justitie din R. Moldova de a respinge recursul avocatului fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, in chestiunea cetateniei moldovenesti anulate de presedintele R. Moldova reprezinta o lovitura adresata unionismului de peste Prut in contextul alegerilor parlamentare din aceasta iarna.

Traian Basescu a ramas fara cetatenia moldoveneasca

Fostul presedinte Traian Basescu a ramas fara cetatenia Republicii Moldova, Curtea suprema de Justitie de la Chisinau respingandu-i acestuia recursul la decizia anterioara de retragere a cetateniei.

Traian Basescu a ramas fara cetatenia moldoveneasca

Fostul presedinte Traian Basescu a ramas fara cetatenia Republicii Moldova, Curtea suprema de Justitie de la Chisinau respingandu-i acestuia recursul la decizia anterioara de retragere a.

Basescu a pierdut cetatenia moldoveneasca - decizie a Curtii Supreme de Justitie din R. Moldova

Curtea Suprema de Justitie CSJ) din R. Moldova a respins miercuri recursul avocatului Andrei Bivol, care a solicitat anularea decretului presedintelui Igor Dodon, de retragere a cetateniei moldovenesti pentru Traian Basescu. Decizia CJS a fost publicata aseara pe pagina electronica a instantei, transmite IPN.

Avocat: Este culmea sa spui ca cetatenia lui Traian Basescu a fost retrasa din motive juridice

Andrei Bivol, avocatul ex-presedintelui Romaniei Traian Basescu, afirma ca este culmea sa spui ca cetatenia lui Traian Basescu a fost retrasa din motive juridice. in opinia lui, acest lucru a fost facut din considerente exclusiv politice. Declaratia a fost facuta la emisiunea Sfatul Tarii de la 10TV, transmite IPN.

Traian Basescu ironizeaza 11 masuri ale Guvernului: Sa vina Caragiale, sa plece guvernul!

Fostul presedinte Traian Basescu ironizeaza, intr-o postare pe Facebook, unsprezece masuri si actiuni ale Guvernului, precum cresterea salariilor si a pensiilor, constructia de scoli, spitale si autostrazi. Sa vina Caragiale, sa plece guvernul!, scrie Basescu.

Traian Basescu demonteaza promisiunile PSD: Sa vina Caragiale, sa plece Guvernul!

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a atacat dur pe o retea de socializare masurile luate de actuala guvernare a PSD din domeniul economic si al justitiei. De asemenea, Basescu cere ca actualul.

Traian Basescu arunca in aer Guvernul PSD: Mai ticalosilor, avem 43,5 miliarde euro! Oameni buni, o spun fara ezitare - in parteneriatul public- privat se poate FURA NECONTROLAT!

Traian Basescu demasca din nou ticalosiile Guvernului. Fostul presedinte arata cum lasa PSD-ul lui Liviu Dragnea sa se fure necontrolat prin parteneriatul public privat de constructie de.

Traian Basescu MITRALIAZA Guvernul: Biata Dancila merge si ea pe unde mai este primita

Traian Basescu lanseaza un atac extrem de dur la adresa Guvernului. Fostul presedinte critica initiativa premierului Viorica Dancila de a colinda tarile arabe cu doar doua luni inainte ca Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )