Libnet.ro
UNICEF

09:15

Traian Basescu: Planul de relansare economica mai trebuie aprobat si de un Dumnezeu al Europei, Consiliul European (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Planul de relansare economica mai trebuie aprobat si de un Dumnezeu al Europei, Consiliul European (VIDEO)

Eurodeputatul Traian Basescu este de parere ca planul european de relansare economica va fi influentat de forma bugetului UE pe care o vor sustine Franta si Germania. Desi putem miza pe faptul ca banii. continuă pe B1

Planul de relansare economica va fi prezentat in aceasta saptamana

Premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, in special cei din zona de economie, vor prezenta miercuri marele plan de relansare economica, conform unor surse guvernamentale citate de Hotnews. ro.

Planul de relansare economica va fi prezentat miercuri - va fi un program de investitii pe cinci ani

Premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, in special cei din zona de economie, vor prezenta miercuri marele plan de relansare economica.

Ludovic Orban: Miercuri prezentam programul de relansare economica, impreuna cu presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca, miercuri, guvernantii vor prezenta programul de relansare economica, alaturi de presedintele Klaus Iohannis. Acesta ar urma sa includa mai multe tipuri de granturi.

PSD: Liberalii se chinuie de trei luni la un plan de relansare economica si nu reusesc. Le ies in schimb toate tunurile cu masti

PSD sustine, intr-un mesaj postat pe o pagina de socializare, ca liberalii se chinuie de trei luni sa incropeasca un plan de relansare economica si nu reusesc, dar, in schimb, le ies toate tunurile cu masti si alte echipamente sanitare.

LUDOVIC ORBAN: Programul de relansare economica va fi prezentat miercuri alaturi de presedintele Romaniei

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca miercuri va fi prezentat programul de relansare economica si ca va fi prezent presedintele Klaus Iohannis.

Cine eAndreea Kohalmi, noul presedinte AFM. Fiica unei apropiate de-a lui Traian Basescu si a Elenei Udrea, cu legaturi in firme de familie

Andreea Kohalmi-Szabo a fost numita in fruntea Administratiei Fondului de Mediu AFM) in luna mai de catre Ludovic Orban. Desi nu are experienta, avand studii in comunicare si publicitate, aceasta este fiica Luminitei Kohalmi-Szabo, nume apropiat de-a lungul anilor de personaje precum fostul presedinte Traian Basescu sau fostul ministru Elena Udrea.

Cifre neasteptate! Ce salariu avea Traian Basescu pe vremea cand era presedinte si cat incaseaza astazi Klaus Iohannis ocupand aceeasi functie

Traian Basescu a fost presedintele Romaniei intre anii 2004-2014, iar salariul incasat pentru inalta functie nu a fost deloc mare. intre timp, acesta a fost corectat si a crescut la initiativa PSD.

Discutie intre Klaus Iohannis si Charles Michel, inainte de reuniunea Consiliului European. Bugetul UE si planul de relansare economica, pe agenda discutiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a desfasurat o consultare bilaterala in sistem de videoconferinta cu presedintele Consiliului European, Charles Michel, iar discutia a vizat viitorul buget multianual al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )