Libnet.ro
UNICEF

19:30

Traian Basescu: Pledoaria mea este pentru judecatorul independent. Sunt impotriva arestarilor preventive atunci cand nu este cazul (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Pledoaria mea este pentru judecatorul independent. Sunt impotriva arestarilor preventive atunci cand nu este cazul (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a facut joi in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV o serie de precizari cu privire la mesajul postat pe Facebook cu privire la modificarea Codului penal. Din. continuă pe B1

Traian Basescu: Justitia romaneasca este supusa presiunilor politice

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, in cadrul unei emisiuni televizate, de la B1 TV, ca politica penala nu este facuta de parchete si SRI, ci de guverne si parlamente. Astfel, fostul sef al statului a subliniat ca in justitia romaneasca se afla sub presiuni politice.

Traian Basescu, mesaj de sustinere pentru Simona Halep: Nu este important sa castigi de fiecare data. Important este sa castigi campionatul

Traian Basescu i-a spus Simonei Halep ca nu este important sa castigi de fiecare data. Important este ca, la sfarsit, sa castigi campionatul. iti spune unul care a pierdut multe etape, dar niciodata un campionat.

Traian Basescu, mesaj de incurajare pentru Simona Halep: Nu este important sa castigi de fiecare data. Important este ca, la sfarsit, sa castigi campionatul. iti spune unul care a pierdut multe etape, dar niciodata un campionat

Fostul presedinte Traian Basescu a tinut sa-i transmita un mesaj de incurajare tenismenei Simona Halep, dupa ce aceasta a pierdut inca din primul tur in turneul de la Madrid. Basescu ii critica, intr-o.

Traian Basescu recunoaste ca si-a subordonat justitia: Pe Macovei le-am bagat-o eu pe gat, a fost contributia mea 100%

Traian Basescu recunoaste ca toti cei care conduceau sistemul de Justitie in mandatul sau erau oamenii lui. De la Monica Macovei, la Daniel Morar, Laura Codruta Kovesi si chiar Florian Coldea, fostul presedinte.

Lovitura SOC pentru Traian Basescu: Se redeschide dosarul spalarii de bani

Procurorul General redeschide dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de spalare de bani. Cauza priveste tranzactiile imobiliare cu omul de afaceri Costel Casuneanu. Basescu nu mai este.

Traian Basescu este urmarit penal intr-un nou dosar, pentru restituiri de imobile in perioada in care era primar

Judecatoria Sectorului 5 a confirmat redeschiderea urmaririi penale de catre Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ) intr-o cauza in care este vizat fostul presedinte Traian Basescu pentru restituiri de imobile in perioada in care era primar.

Parchetul General a redeschis dosarul penal in care Traian Basescu este vizat pentru restituiri de imobile

Judecatoria Sectorului 5 a confirmat redeschiderea urmaririi penale de PICCJ intr-o cauza in care este vizat fostul presedinte Traian Basescu pentru restituiri de imobile, informeaza Agerpres.

Traian Basescu: Nu am nicio retinere sa spun mai dati-i un mandat lui Kovesi. Ce pot sa-i reprosez este recurgerea la arestari, cand avem atatia demnitari cercetati in libertate

Fostul presedinte Traian Basescu a povestit, luni, in cadrul unui interviu pentru Adevarul Live, detalii despre intrarea Laurei Codruta Kovesi in sistemul de justitie, afirmand ca sefa DIICOT ar avea.

Procurorul General redeschide dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de spalare de bani

Procurorul General redeschide dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de spalare de bani, anunta Antena 3. Cauza priveste tranzactiile imobiliare cu omul de afaceri Costel Casuneanu.

Procurorul General redeschide dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de spalare de bani - Antena 3

Procurorul General redeschide dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de spalare de bani, anunta Antena 3. Cauza priveste tranzactiile imobiliare cu omul de afaceri Costel Casuneanu.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )