Libnet.ro
UNICEF

14:00

Traian Basescu: Presedintele avea marja constitutionala pentru a respinge nominalizarea Vioricai Dancila

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu: Presedintele avea marja constitutionala pentru a respinge nominalizarea Vioricai Dancila

Presedintele PMP Traian Basescu afirma ca presedintele Klaus Iohannis avea marja constitutionala suficienta pentru a respinge nominalizarea Vioricai Dancila ca premier facuta de PSD, mentionand ca argumentul suspendarii sefului statului a fost. continuă pe Wall-Street Ro

TRAIAN BASESCU: Iohannis avea marja constitutionala suficienta sa respinga nominalizarea facuta de Daddy.

Presedintele Klaus Iohannis putea respinge nominalizarea Vioricai Dancila in functia de Prim Ministru, a declarat, astazi, pe o retea de socializare, senatorul PMP Traian Basescu.

Traian Basescu: Klaus Iohannis avea marja constitutionala pentru a o respinge pe Viorica Dancila

Presedintele PMP, Traian Basescu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis avea marja constitutionala .

Basescu: Iohannis avea marja constitutionala suficienta pentru a respinge nominalizarea Vioricai Dancila

Senatorul PMP Traian Basescu a afirmat, sambata, ca presedintele Klaus Iohannis putea respinge nominalizarea Vioricai Dancila in functia de premier. De trei zile, un cor intreg de.

Basescu: Iohannis avea marja constitutionala suficienta pentru a respinge nominalizarea Vioricai Dancila

Senatorul PMP Traian Basescu a afirmat sambata ca presedintele Klaus Iohannis putea respinge nominalizarea Vioricai Dancila in functia de premier si se intreaba cine l-a pacalit pe presedinte ca va fi suspendat.

Basescu il critica pe Iohannis: Presedintele a dat constient Guvernul Romaniei pe mana condamnatului Dragnea. Avea marja constitutionala sa respinga nominalizarea facuta de Daddy

Presedintele PMP Traian Basescu il critica, peFacebook, pe presedintele Iohannis pentru ca a acceptat nominalizarea Vioricai Dancila pentru functia de premier facuta de de PSD, spunand ca a dat constient Guvernul Romaniei pe mana condamnatului Dragnea, desi avea marja constitutionala suficienta pentru a respinge nominalizarea.

Traian Basescu, mesaj pentru presedintele Iohannis: Jucati, domnule Presedinte. Cred ca merita

Traian Basescu a postat pe contul personal de Facebook un mesaj adresat presedintelui Klaus Iohannis, ca reactie a propunerii social-democratilor .

Basescu: Presedintele a ales cea mai comoda solutie pentru domnia sa. Oare sa fie dragostea de la Grivco de vina?

Liderul PMP, Traian Basescu, spune ca presedintele Klaus Iohannis a ales cea mai comoda solutie pentru el, prin desemnarea Vioricai Dancila ca premier. Oare sa fie dragostea de la Grivco de vina?, se intreaba Basescu.

Cu ce propuneri de premier a mers Traian Basescu la Cotroceni

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), senatorul Traian Basescu, a declarat miercuri ca guvernarea este catastrofala si nu trebuie sa continue. Basescu a declarat ca formatiunea sa i-a propus.

Cearta in direct intre Traian Basescu si Cornel Nistorescu: Cine e mincinosul mincinosilor? (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat vineri seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Actualitatea romaneasca ca il va da in judecata pe.

Traian Basescu a venit cu doua propuneri de premier la Cotroceni - Siegfried Muresan si Eugen Tomac: Plec de la premisa cinstita si limpede ca Parlamentul nu va risca sa pice doua guverne

Traian Basescu s-a prezentat cu doua propuneri de premier la Palatul Cotroceni - Siegfried Muresan si Eugen Tomac - afirmand ca, daca prima varianta va fi respinsa de Parlament, a doua va trece cu siguranta, deoarece niciun parlamentar nu doreste alegeri anticipate.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )