Libnet.ro
UNICEF

18:15

Traian Basescu, prima reactie dupa ce Curtea de Apel a stabilit ca a fost colaborator al Securitatii: Voi face contestatie

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, prima reactie dupa ce Curtea de Apel a stabilit ca a fost colaborator al Securitatii: Voi face contestatie

Traian Basescu a avut o prima reactie, dupa ce Curtea de Apel a stabilit ca a fost colaborator al Securitatii. Am vazut decizia CAB voi Contesta la inalta Curte decizia. Nu il acuz pe judecator,. continuă pe Antena3

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa ce a fost votata: A castigat statul de drept din Romania

Laura Codruta Kovesi a avut prima reactie vizavi de reusita acesteia. Fosta sefa DNA a intervenit telefonic la Digi24 unde a multumit tuturor romanilor care au incurajat-o si i-au fost alaturi. Ce comentarii a facut la adresa acuzelor insirate de Viorica Dancila? Kovesi, prima reactie dupa ce a fost votata! Kovesi a avut o sustinere .

Exces de putere. Condamnarea lui Traian Basescu ar fi inevitabila in acest caz!

Curtea de Apel Bucuresti a admis vineri actiunea CNSAS si a decis ca fostul presedinte Traian Basescu a colaborat cu Securitatea comunista. Decizia nu e definitiva. La ultimul termen al procesului din 5.

Ce nume conspirativ avea Traian Basescu la Securitate. Cum se apara fostul presedinte dupa decizia CAB

Traian Basescu a colaborat cu Securitatea, au decis, vineri, judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti. Decizia magistratilor nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs. in dosarul deschis de CNSAS se precizeaza ca fostul presedinte al Romaniei a colaborat cu Securitatea avand numele conspirativ Petrov. Traian Basescu a colaborat cu Securitatea. Numele lui .

Basescu, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis ca a colaborat cu Securitatea:Nu ma apuc sa dau cu pietre in judecatori

Traian Basescu a comentat vineri decizia Curtii de Apel Bucuresti. Vineri, magistratii au decis ca demnitarul a colaborat cu Securitatea.

Curtea de Apel Bucuresti: Traian Basescu a colaborat cu Securitatea

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis ca Traian Basescu a colaborat cu Securitatea. Decizia a fost luata in dosarul in care Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) a solicitat instantei stabilirea calitatii de colaborator al Securitatii in cazul fostului presedinte. Decizia nu este una definitiva.

Curtea de Apel Bucuresti: Traian Basescu a fost turnator la Securitate

Curtea de Apel Bucuresti a admis vineri cererea CNSAS de a-l declara pe Traian Basescu colaborator al Securitatii. Decizie nu este definitiva. Admite actiunea. Constata calitatea de colaborator al.

Curtea de Apel Bucuresti s-ar putea pronunta, astazi, in dosarul pentru stabilirea calitatii de colaborator a lui Traian Basescu

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti s-ar putea pronunta in cursul zilei de azi in dosarul in care Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) a solicitat instantei stabilirea calitatii de colaborator al Securitatii in cazul fostului presedinte Traian Basescu.

Curtea de Apel Bucuresti: Traian Basescu a colaborat cu Securitatea Reactia fostului presedinte

Traian Basescu a colaborat cu Securitatea din perioada comunista, a decis vineri Curtea de Apel Bucuresti CAB), potrivit Mediafax. Decizia nu este definitiva. 14 Verdictul Curtii il iau ca atare. Voi contesta in instanta superioara verdictul, a declarat fostul presedinte.

Verdict in dosarul lui Traian Basescu de la CNSAS. A colaborat sau nu cu Securitatea?

Curtea de Apel Bucuresti ar putea da un verdict in dosarul in care CNSAS il acuza pe Traian Basescu de colaborare cu Securitatea. La ultimul termen, cel din data de 5 septembrie, fostul presedinte al Romaniei le-a spus judecatorilor ca nu a colaborat cu Securitatea si a precizat ca o eventuala decizie nefavorabila in acest .

Traian Basescu, colaborator al Securitatii

Curtea de Apel Bucuresti a constatat calitatea de colaborator al Securitatii pentru Traian Basescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )