Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, prima reactie dupa retinerea lui Sebastian Ghita

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, prima reactie dupa retinerea lui Sebastian Ghita

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri, dupa retinerea lui Sebastian Ghita, ca probabil in 30 de zile fostul deputat va fi la Bucuresti. Ne-am fi dorit ca Ghita sa continue sa. continuă pe Antena3

Traian Basescu, reactie naucitoare dupa retinerea lui Sebastian Ghita

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri, dupa retinerea lui Sebastian Ghita, ca probabil in 30 de zile fostul deputat va fi la Bucuresti. Ne-am fi dorit ca Ghita sa continue sa.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, prima reactie dupa capturarea lui Sebastian Ghita

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a avut o prima reactie dupa capturarea lui Sebastian Ghita de la Belgrad. Ministrul spune ca acesta a fost localizat noaptea trecuta in capitala Serbiei, iar in.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, prima reactie dupa capturarea lui Sebastian Ghita

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a avut o prima reactie dupa capturarea lui Sebastian Ghita de la Belgrad. Ministrul spune ca acesta a fost localizat noaptea trecuta in capitala Serbiei, iar in.

Un lucru extrem de bun. Sorin Grindeanu, prima reactie dupa capturarea lui Sebastian Ghita: Vom urma procedurile pentru aducerea in tara

Sebastian Ghita a fost capturat in noaptea de joi spre vineri in timp ce se afla in Serbia. Acest lucru vine dupa aproape 5 luni de la disparitia, perioada in care a fost urmarit si.

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa retinerea lui Sebastian Ghita: Toti ne-am fi dorit sa fi continuat sa vorbeasca. Sper ca o va face dupa ce vine in tara

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, la un post de televiziune, ca nu se astepta ca Sebastian Ghita sa fie atat de imprudent si cea mai mare greseala pe care acesta a facut-o a fost sa mearga fratele sau la el, iar acest lucru i-a fost fatal.

Ministrul de Interne, prima reactie dupa prinderea lui Ghita. Carmen Dan, intrebata daca afaceristul a fost gasit intr-un timp rezonabil: Politia Romana si-a facut datoria

Carmen Dan, Ministrul de Interne, a declarat ca Sebastian Ghita a fost prins de catre politistii sarbi, in baza informatiilor primite de la Politia Romana. Totusi, aceasta a refuzat sa.

Sorin Grindeanu, reactie dupa arestarea lui Sebastian Ghita

Capturarea lui Sebastian Ghita a fost o operatiune complexa, sustine premierul Sorin Grindeanu. Sorin Grindeanu a declarat, intr-un interviu in exclusivitate acordat Stirilor TVR, ca Justitia.

Gabriel Oprea, prima reactie dupa dezvaluirile lui Dan Andronic

Gabriel Oprea a intervenit, joi, la Sinteza Zilei, acolo unde a oferit primele declaratii dupa dezvaluirile lui Dan Andronic. Ma uit la televizor si ma doare capul. Am anuntat ca dau o mas.

Prima reactie a sotiei lui Sebastian Ghita

Sotia fostului deputat Sebastian Ghita, care a fost localizat si prins in timpul noptii de joi spre vineri, nu a facut niciun fel de declaratii la iesirea din imobilul pe care il detine in.

NN Pensii, prima reactie dupa sanctiunile anuntate de ASF: Intentiile noastre au fost exclusiv de informare

NN Pensii precizeaza ca a aflat din presa despre masurile stabilite de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) in legatura cu mesajul de informare transmis clientilor si ca asteapta decizia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )