Libnet.ro
UNICEF

21:15

Traian Basescu a promulgat legea pentru ratificarea Scrisorii de intentie cu FMI si a Scrisorii pentru prelungirea Acordului stand-by

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu a promulgat legea pentru ratificarea Scrisorii de intentie cu FMI si a Scrisorii pentru prelungirea Acordului stand-by

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului prin care se ratifica Scrisoarea de intentie semnata de autoritatile romane si aprobata de FMI precum si Scrisoarea prin care se solicita prelungirea Aranjamentului stand-by dintre Romania si Fondul Monetar International, de tip preventiv, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe Hotnews

Traian Basescu contesta legea referendumului la CCR

Presedintele Traian Basescu contesta legea referendumului la Curtea Constitutionala CCR), acuzand ca actul normativ contine prevederi care infrang principii constitutionale legate de exercitarea suveranitatii de catre popor, potrivit unui comunicat publicat de Administratia Perzidentiala pe site-ul institutiei.

Presedintele Traian Basescu contesta legea referendumului

Presedintele Traian Basescu a anuntat, sambata, ca va contesta Legea Referendumului, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a trimis.

CCR discuta in 23 octombrie sesizarea lui Traian Basescu privind Legea referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va discuta in 23 octombrie sesizarea presedintelui Traian Basescu privind neconstitutionalitatea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului.

Traian Basescu contesta legea referendumului la CCR

UPDATE 14:20 Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat ca sesizarea Curtii Constitutionale pe modificarile aduse Legii referendumului de catre presedintele Traian Basescu reprezinta o incercare de sabotare a reformei constitutionale promovata de catre USL, informeaza sursele de presa.

Ivan: Presedintele Traian Basescu face campanie pentru Elena Udrea. Sa stea linistit, nu il suspendam

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a comentat, in direct la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu se plictiseste in weekend si lanseaza teme false, doar pentru a mai acapara atentia.

Traian Basescu reseteaza batalia pentru referendum.

Presedintele sustine, in sesizarea trimisa Curtii Constitutionale CCR), ca stipularea unui cvorum de participare la referendum de cel putin 30% din numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente incalca principiul constitutional al exercitarii suveranitatii de catre popor. Seful statului considera ca premisa unei manifestari democratice a suveranitatii prin intermediul poporului se poate asigura doar prin participarea la referendum a majoritatii cetatenilor, constand in jumatate .

Traian Basescu a semnat decretul privind noul acord cu FMI

Presedintele Traian Basescu a semnat, astazi, decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea OUG nr. 45/2013 privind ratificarea Scrisorii de intentie semnate de autoritatile romane la Bucuresti, la 12 septembrie 2012, aprobata de FMI.

Cand discuta CCR sesizarea lui Basescu privind Legea referendumului.

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta, in 23 octombrie, sesizarea presedintelui Traian Basescu privind neconstitutionalitatea Legii referendumului, transmite Agerpres. Citeste si Traian Basescu reseteaza batalia pentru referendum Presedintele Traian Basescu a sesizat, sambata, Curtea Constitutionala, cu privire la Legea Referendumului, acuzand ca actul normativ contine prevederi care infrang principii constitutionale legate de exercitarea suveranitatii de catre .

Traian Basescu a sesizat la Curtea Constitutionala Legea Referendumului, care reduce pragul de prezenta la 30%

Presedintele Traian Basescu a trimis sambata dimineata o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea legii referendumului presedintelui Curtii Constitutionale, informeaza Administratia Prezidentiala. Presedintele a trimis Camerei Deputatilor spre reexaminare legea, insa solicitarea a fost respinsa, iar Camera a adoptat pe 10 septembrie Legea care reduce pragul de prezenta la 30%, de la 50%. Intra in articol pentru a citi textul integral al sesizarii.

Legea referendumului, contestata de presedintele Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu contesta la CCR legea referendumului, acuzand ca actul normativ contine prevederi care infrang principii constitutionale legate de exercitarea suveranitatii de catre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )