Libnet.ro
UNICEF

11:45

Traian Basescu : Protestez public pentru introducerea stemei pe tricolor.

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu : Protestez public pentru introducerea stemei pe tricolor.

Prezentam noi declaratii ale presedintelui Traian Basescu, aflat azi la emisiunea Dupa 20 de ani, de la PRO TV. Iata declaratiile, asa cum sunt relatate de Mediafax. Eu nu sunt atat de pesimist cu privire la evolutia economiei. Cred ca in Romania nu va creste somajul, ceea ce este un prim pas bun. Absorbtia fondurilor europene ar da un plus de forta de munca. Cred ca board-ul FMI va valida incheierea celui de-al doilea acord, cel care e in desfasurare. Romania nu mai e in . continuă pe România Liberă

Remus Cernea: Este foarte bine ca presedintele Traian Basescu discuta public, relaxat, despre teme considerate tabu

Liderul Partidului Verde, Remus Cernea, spune ca este foarte bine ca presedintele Traian Basescu discuta public, relaxat, despre teme considerate inainte tabu, precum casatoria intre persoane de acelasi.

LIVE TEXT Traian Basescu, la Dupa 20 de ani: Principalul obiectiv al oricarui politician responsabil este sa arate ca nu se poate trece peste un referendum validat

Presedintele Traian Basescu este invitat duminica dimineata, de la ora 10:00, in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de Pro TV. Traian Basescu:Cand leul de depreciaza iese la televizor Vasilescu, cand leul se apreciaza iese la televizor Isarescu. Ce facem fiecare intre peretii casei noastre este problema noastra. A intra in aceasta zona, a o reglementa cu interdictii, este o mare greseala. Avem un Cod Civil care reglemeteaza ce este familia. Daca vor sa se casatoreasca barbat cu barbat si femeie cu femeie este problema lor. Eu sunt crestin-ortodox si respect preceptele ortodoxiei. Mare grija, domnilor politicieni, la ce faceti cu regionalizarea pentru ca Romania este stat unitar. Daca ei se gandesc ca vor face parlamente regionale, presedinti regionali cu atonomie larga, statul se transforma in stat federal. Emisiune in desfasurare.

Traian Basescu, la Dupa 20 de ani: Principalul obiectiv al oricarui politician responsabil este sa arate ca nu se poate trece peste un referendum validat

Presedintele Traian Basescu a fost invitat duminica dimineata, de la ora 10:00, in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de Pro TV. Traian Basescu:Cand leul de depreciaza iese la televizor Vasilescu, cand leul se apreciaza iese la televizor Isarescu. Ce facem fiecare intre peretii casei noastre este problema noastra. A intra in aceasta zona, a o reglementa cu interdictii, este o mare greseala. Avem un Cod Civil care reglemeteaza ce este familia. Daca vor sa se casatoreasca barbat cu barbat si femeie cu femeie este problema lor. Eu sunt crestin-ortodox si respect preceptele crestinismului. Mare grija, domnilor politicieni, la ce faceti cu regionalizarea pentru ca Romania este stat unitar. Daca ei se gandesc ca vor face parlamente regionale, presedinti regionali cu atonomie larga, statul se transforma in stat federal.

Procurorii Marius-Dan Foitos si Valentin-Horia Selaru, numiti judecatori la ICCJ de catre Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretele pentru numirea in functii de judecatori la ICCJ pentru procurorii Marius-Dan Foitos si Valentin-Horia Selaru, anunta Mediafax. Basescu a semnat decretul.

Traian Basescu a semnat numirile ca judecatori la ICCJ pentru procurorii Marius Foitos si Valentin Selaru

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretele pentru numirea in functii de judecatori la ICCJ pentru procurorii Marius-Dan Foitos si Valentin-Horia Selaru, care au promovat in luna mai un concurs.

Kelemen Hunor: Noi sustinem bicameralismul si nu vom milita pentru acest referendum a lui Traian Basescu

Este dreptul presedintelui Traian Basescu de a declansa procedura pentru organizarea unui nou referendum, dar este un demers pe care Uniunea nu il sustine, militand pentru un Parlament bicameral, a afirmat, ieri, Kelemen Hunor, liderul UDMR, potrivit surselor de presa.

Traian Basescu nu a emis niciun decret de numire a lui Lucian Duta la CNAS - purtatorul de cuvant al Presedintiei

Presedintele Traian Basescu nu a emis pana in acest moment niciun decret prezidential pentru desemnarea membrului in Consiliul de Administratie al CNAS care ar urma sa o inlocuiasca pe Monica Pop, declara purtatorul de cuvant al sefului statului, Bogdan Oprea. Acesta precizeaza de asemenea ca Virgil Paunescu, consilierul prezidential care conduce Departamentul de Sanatate Publica de la Cotroceni, nu si-a inaintat demisia din functie si nici nu i-a fost solicitat acest lucru.

Traian Basescu, despre casatoriile gay: Fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui

Presedintele Traian Basescu va discuta, la emisiunea Dupa 20 de ani, despre proiectul de revizuire a Constitutiei si referendumul pentru parlamentul unicameral, ceea ce presupune si restrangerea numarului de parlamentari la 300.

Traian Basescu: Desi Guvernul nu creste salariile si pensiile, nu inseamna ca Romania este in austeritate

Presedintele Traian Basescu a dicutat, la emisiunea Dupa 20 de ani, despre proiectul de revizuire a Constitutiei si referendumul pentru Parlament unicameral. Totodata, seful statului s-a aratat in favoarea incheierii unui nou acord cu FMI si a sustinut exploatarea gazelor de sist.

VIDEO Traian Basescu: Exista niste sensibilitati politice in Guvern. Premierul trebuie sa rezolve si problema legata de MCV, trebuie sa aiba grija si sa nu creeze un moment de instabilitate politica ce ne va costa infinit mai mult

Presedintele Traian Basescu considera ca exista niste sensibilitati politice legate de componenta actualului cabinet. Seful statului a declarat duminica dimineata, in emisiunea Dupa 20 de ani difuzata de Pro TV, ca se pare ca liberalii tin foarte mult la prezenta dl Fenechiu in Guvern. In aceste conditii, premierul Victor Ponta trebuie sa rezolve atat solicitarile Comisiei Europene prezentate in cel mai recent raport din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare pe Justitie, printre care si punctul care vizeaza ministrii cu dosar penal in instanta, insa trebuie sa aiba grija sa nu creeze un moment de instabilitate politica ce ne va costa infinit mai mult. In emisiunea de duminica, presedintele a mai aratat ca, in opinia sa, privatizarea CFR Marfa nu este o solutie rea insa considera incorect faptul ca datoriile societatii au fost convertite in actiuni dupa inceperea procedurii de privatizare, sefului statului aratand ca aceasta conversie trebuia realizata inainte de lansarea procedurii. Traian Basescu: Cand cursul se depreciaza iese la declaratii Vasilescu, cand cursul se apreciaza iese Isarescu, deci in functie de cine iese la televizor trebuie sa intelegem ca e bine sau rau.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2964 seconds )