Libnet.ro
UNICEF

10:00

Traian Basescu: Remarca lui Nuland include si Romania. Nu este un atac politic, ci o realitate

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Remarca lui Nuland include si Romania. Nu este un atac politic, ci o realitate

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca remarca Victoriei Nuland vizeaza inclusiv Romania, mentionand ca il ingrijoreaza respingerea de catre clasa politica a semnalului extrem de puternic legat. continuă pe Antena3

Basescu: Remarca doamnei Nuland include Romania. Luati acest mesaj foarte in serios!

Presedintele Traian Basescu a afirmat astazi ca declaratiile Victoriei Nuland, subsecretarul de stat american pentru Afaceri Euroasiatice, potrivit carora lideri din Europa Centrala protejeaza coruptii, include si Romania, amintind de cazurile unor fosti ministri care au probleme cu legea, dar se ascund in spatele imunitatii parlamentare.

Basescu: Remarca lui Nuland include si Romania. Nu este un atac politic, ci o realitate

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca remarca Victoriei Nuland vizeaza inclusiv Romania, mentionand ca il ingrijoreaza respingerea de catre clasa politica a semnalului extrem de puternic legat.

VIDEO. Traian Basescu: Am cerut ministrului Justitiei inceperea urmarii penale pentru cei cinci fosti ministri implicati in Dosarul Microsoft. Acesti oameni nu au nicio calitate in acest dosar iN ACEST MOMENT. Sunt EGALI cu Victor Ponta iN ACEST MOMENT. R

Traian Basescu: Am aprobat, am cerut ministrului justi;iei si l-am informat pe procuorul general despre incepere urmariii penale a celor 5 fosti ministri implicati in dosarul Microsoft.

Traian Basescu, despre intalnirea cu Viktor Orban: Este o intalnire cu caracter privat

Presedintele TraianBasescu a anuntat, vineri, ca intalnirea pe care o va avea cu premierulUngariei,Viktor Orban are caracter privat, nefiind o intalnire oficiala. in ceea ce priveste.

Traian Basescu, despre intalnirea cu Viktor Orban: Este o intalnire cu caracter privat (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a anuntat, vineri, ca intalnirea pe care o va avea cu premierulUngariei,Viktor Orban are caracter privat, nefiind o intalnire oficiala. in ceea ce priveste.

Traian Basescu da aviz pentru urmarirea penala a 5 fosti ministri. Acuzele lui Nuland vizeaza si Romania

Presedintele Traian Basescu face declaratii, vineri dupa-amiaza, de la Palatul Cotroceni. Urmariti pe www. antena3. ro principalele declaratii ale sefului statului:- intalnirea de diseara cu Viktor Orban nu este of.

VIDEO Traian Basescu: Victoria Nuland a vorbit si despre Romania / Ma ingrijoreaza respingerea de catre clasa politica a semnalului extrem de puternic / Nimeni nu o sa riste viata militarilor lui cand tu sacrifici investitii si securitate nationala pentr

Presedintele Traian Basescu a afirmat vineri ca declaratia Victoriei Nuland, subsecretar de stat american pentru Afaceri Euroasiatice, viza si Romania si a lansat un avertisment mai putin obisnuit, afirmand ca nimeni nu trebuie sa se astepte la aplicarea punctului 5 al Tratatului NATO intr-o tara care sacrifica investitiile si securitatea nationala pentru voturi, aluzie la rectificarea bugetara a alocat fonduri mici Apararii. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

Mostenirea grea pe care Traian Basescu o lasa viitorului presedinte. Cati bani are Romania de dat catre FMI, BM si CE

Traian Basescu va lasa o mostenire grea noului presedinte. in 2015, Romania are de returnat varful datoriei catre Fondul Monetar International, Banca Mondiala si Comisia Europeana. Asta dupa ce Guvernul Boc.

Felix Rache: Traian Basescu nu a citit dosarul Telepatia. El l-a facut

Felix Rache a spus amuzat vineri, intrebat daca el crede ca Traian Basescu a citit dosarul Telepatia, ca presedintele nu l-a citit, ci l-a facut. Spunea domnul Codrin Stefanescu daca a citit Traian.

Traian Basescu: Am aprobat inceperea urmaririi penale pentru fostii ministri Adriana Ticau, Gabriel Sandu, Alexandru Atanasiu, Mihai Tanasescu si Daniel Funeriu / Nimic din acest dosar nu provine de la Bittner, este o intoxicare

Traian Basescu a anuntat vineri ca a aprobat cererea DNA de incepere a urmaririi penale pentru fostii ministri Adriana Ticau, Gabriel Sandu, Alexandru Atanasiu, Mihai Tanasescu si Daniel Funeriu in dosarul Microsoft. Cei cinci nu au nici o calitate in acest moment, sunt egali cu Victor Ponta. Ramane de vazut daca lui Victor Ponta va dobandi vreo calitate procesuala - n. red. ) mai tarziu, a spus Traian Basescu. Vom reveni cu amanunte.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )