Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, replica de zile mari pentru Victor Ponta: Nu degeaba ii spun mincinosul mincinosilor. Nu exista om politic care sa ajunga in Rai Ce afirmase fostul premier

B1 B1,
Traian Basescu, replica de zile mari pentru Victor Ponta: Nu degeaba ii spun mincinosul mincinosilor. Nu exista om politic care sa ajunga in Rai Ce afirmase fostul premier

Traian Basescu i-a dat o replica acida lui Victor Ponta, dupa ce liderul Pro Romania l-a ironizat pe fostul presedinte si a afirmat ca spera sa nu se intalneasca cu el nici macar pe lumea. continuă pe B1

Victor Ponta: Decat o alianta cu Basescu, mai bine cu Viorel si cu Vulpita

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, exclude orice alianta cu PMP sau cu ALDE. Ponta a afirmat ca, decat o alianta cu Traian Basescu, mai bine cu Viorel si Vulpita, doua personaje ridicole prezentate la TV pentru a stoarce audienta.

Victor Ponta: Eu cu domnul Basescu si pe lumea cealalta sper sa fim in locuri diferite. Sigur, eu sper sa fiu in Rai

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca intotdeauna va exista o disputa politica intre el si fostul presedinte Traian Basescu. Ponta spune ca spera ca si pe lumea cealalta el si Basescu sa fie in locuri diferite.

Traian Basescu, la ALive: Romania si-ar fi permis inca un an cu Dancila. Nu avea ce sa mai strice. Fara un blat PSD-PNL nu pot fi anticipate. Frate Orban, cine te-a pus sa preiei guvernarea cu 20%?

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, la Adevarul Live, ca nu se poate ajunge la anticipate fara un blat intre PSD si PNL si ca liberalii au gresit cand a preluat guvernarea, in conditiile in care tot PSD are majoritate in Parlament. Traian Basescu sustine ca Dancila trebuia lasata inca un an la Putere, astfel incat sa pulverizeze PSD. Traian Basescu si-a prezentat favoritii pentru Capitala si l-a criticat pe Moise Guran.

TRAIAN BASESCU LA ADRESA LUI MOISE GURAN: Va fi un rateu in politica. Are un mare deficit de caracter

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat intr-un interviu la Adevarul Live pe fostul jurnalist Moise Guran, recent intrat in alianta politica USR-PLUS, afirmand despre acesta ca va fi un rateu in politica.

Traian Basescu, declaratie neasteptata: Romania si-ar fi permis inca un an cu Dancila

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca Romania si-ar fi permis inca un an cu premierul Viorica Dancila, pentru ca astfel PSD ar fi fost pulverizat. in plus, crede ca PNL ar putea sa piarda alegerile.

VICTOR PONTA: Nu votam un guvern incapabil sa rezolve problemele tarii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta a declarat, duminica, la Conventia anuala a partidului sau, ca a avut mana buna pentru punerea pe lista candidatilor la alegerile europarlamentare a Corinei Cretu si si-a reprosat ca a pus si oameni care nu meritau. Ponta mai spune ca in sala nu se afla nimeni care a votat Guvernul Orban: Noi cei de aici am spus ca nu votam un guvern incapabil sa rezolve problemele tarii.

VICTOR PONTA: Singura veste buna este ca nu o sa il mai avem pe Orban dupa alegeri

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, la Timisoara, ca pentru partidul sau ar fi mai bine sa existe alegeri anticipate, dar ca exista o intelegere intre PNL si PSD pe aceasta tema, chiar daca isi mai dau tepe intre ei. Singura veste buna este ca nu o sa il mai avem pe Orban dupa alegeri, ceea ce e o veste buna, dar costisitoare, a sustinut Victor Ponta.

Moise Guran, dupa ce a fost atacat de Traian Basescu: Am avut o discutie ceva mai tensionata acum aproape un an I-am sugerat sa fie ceva mai politicos cu adversarii politici

Moise Guran a reactionat pe Facebook, sambata, dupa ce fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat pe fostul jurnalist numindu-l o panarama si ca va fi un rateu in politica. Guran a explicat ca a avut intr-adevar o discutie ceva mai tensionata cu fostul presedinte, acum aproape un an, in campania de la Europarlamentare, iar atunci i-a spus ca un pic mai multa civilitate in politica nu are cum sa strice. Nu cred ca as putea avea nimic altceva de adaugat la ce i-am spus atunci, a subliniat Moise Guran.

Traian Basescu cere Comisiei Europene refacerea ultimului Raport MCV: Este inacceptabil ca suntem decuplati de Bulgaria

Europarlamentarul PMP Traian Basescu, fost presedinte al Romaniei, a cerut in Parlamentul European PE) o reevaluare a progreselor facute de tara noastra in domenul Justitiei, aratand ca Raportul MCV din 2019 a fost facut in campanie electorala si ca este inadminsibil sa fim decuplati de Bulgaria.

Traian Basescu, despre OUG privind anticipatele: Tu esti din Salaj si vrei sa stabilesti cine e parlamentar la Bucuresti? Asta nu se poate (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a vorbit, vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, despre Ordonanta de urgenta care reglementeaza organizarea alegerilor anticipate din punct de vedere tehnic, publicata pe site-ul Se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )