Libnet.ro
UNICEF

01:06

Traian Basescu va reveni la Parchet saptamana viitoare, pentru o noua audiere

Antena3 Antena3,
Traian Basescu va reveni la Parchet saptamana viitoare, pentru o noua audiere

Traian Basescu a solicitat astazi ca avocatul sau, Dan Apostol, sa studieze dosarul, iar procurorul de caz a permis acest lucru, afirma surse judiciare citate de Radu Tudor pe blogul sau. Traian Basescu va reveni. continuă pe Antena3

Traian Basescu, citat de procurorii Inaltei Curti pentru a fi audiat in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, a declarat, pentru Mediafax, avocatul parlamentarului, Lucian Bolcas. Bolcas a precizat ca Traian Basescu a fost citat de procurori pentru a da explicatii in acest dosar si ar urma sa se prezinte la audieri in cursul zilei de miercuri.

Tiberiu Nitu: Traian Basescu a sunat la Parchet, dupa ce s-a pus sechestru pe terenurile de la Nana

Procurorul General al Romaniei Tiberiu Nitu a declarat, miercuri, ca fostul presedinte Traian Basescu a sunat la Parchet, dupa ce procurorii au instituit sechestru pe terenurile de la Nana, informeaza B1 Tv.

Traian Basescu va reveni luni la Parchetul General. Audierea va avea loc la ora 10.00

UPDATE - Procurorul care instrumenteaza dosarul in care Traian Basescu este suspect de amenintare si santaj a decis ca ziua urmatoarei audieri sa fie luni, 23 martie, ora 10. Informatia a fost publicata de.

Traian Basescu va merge maine, in calitate de SUSPECT, pentru a fi audiat. Fostul presedinte risca 7 ani de inchisoare

Traian Basescu va merge miercuri la Parchetul General pentru a fi audiat in calitate de suspect, in dosarul in care e acuzat de santaj si aminintare, de Gabriela Firea. Va fi prima audiere a lui Basescu, dupa.

Traian Basescu, citat de procurorii inaltei Curti pentru a fi audiat in dosarul de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, potrivit avocatului parlamentarului, Lucian Bolcas, citat de sursele din presa.

Traian Basescu, asteptat la Parchetul General pentru a fi audiat in calitate de suspect in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu este asteptat, miercuri, la Parchetul General pentru a fi audiat in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj. Acesta a declarat, luni, ca a primit o scrisoare prin care era invitat la audieri si din care a aflat ca are calitatea de suspect.

Traian Basescu, urmarit penal pentru santaj. Fostul presedinte, huiduit la Parchet: Basescu, la puscarie

Traian Basescu este urmarit penal pentru santaj. Mai putin de o jumatate de ora a stat fostul presedinte la Parchet. Nu a dat nicio declaratie in fata procurorilor si nici jurnalistilor. UPDATE - Gabriela.

Traian Basescu, suspectat de santaj si amenintare. Fostul presedinte, huiduit la Parchet: Basescu, la puscarie

UPDATE - Traian Basescu a iesit din sediul Parchetului General fara a face declaratii. Basescu a petrecut 20 de minute in sediul Parchetului General. La plecare, Basescu a fost huiduit de oamenii adunati in.

Traian Basescu, urmarit penal pentru santaj, in urma plangerii facute de senatorul PSD Gabriela Firea

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a fost anuntat ca este urmarit penal, dupa ce a fost audiat astazi la Parchetul General, in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza de santaj.

Traian Basescu este urmarit penal pentru santaj. Ce risca fostul presedinte

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se va prezenta miercuri, la ora 11. 00, la Parchetul General, unde i se va aduce oficial la cunostinta calitatea de suspect in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea l-a acuzat de santaj.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )