Libnet.ro
UNICEF

22:00

Traian Basescu: Romania nu are sentimentul ca va fi atacata de Rusia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu: Romania nu are sentimentul ca va fi atacata de Rusia

Romania nu are sentimentul ca va fi atacata de Federatia Rusa, a declarat presedintele Traian Basescu, dorind sa corecteze afirmatia de sambata a premierului Victor Ponta, care a sustinut, la Craiova, ca ne paste un razboi. continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu: Romania nu are planificata apararea Republicii Moldova prin mijloace militare. E un stat neutru

Romania nu are planificata apararea Republicii Moldova prin mijloace militare, deoarece, potrivit Constitutiei sale, Moldova este un stat neutru, a declarat, duminica, presedintele Traian Basescu, referindu-se la o afirmatie a premierului Victor Ponta privind apararea tarii noastre, potrivit Mediafax.

Traian Basescu: Romania nu va fi atacata de Federatia Rusa (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, duminica seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, de pe B1 TV, ca Romania nu va fi atacata de Federatia Rusa. Domnul prim-ministru, scapat in.

Basescu: Ponta face afirmatii fara acoperire. Romania nu are sentimentul ca va fi atacata de Federatia Rusa

Presedintele Traian Basescu a comentat duminica, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, afirmatiile premierului Victor Ponta de la Craiova, care a declarat ca ne Paste un razboi. Vreau sa afirm.

Basescu: Romania nu are planificata apararea R. Moldova prin mijloace militare

Romania nu are planificata apararea R. Moldova prin mijloace militare, deoarece, potrivit Constitutiei sale, Moldova este un stat neutru, a declarat presedintele Traian Basescu, referindu-se la o afirmatie a premierului Victor Ponta privind apararea.

Basescu: Romania nu va fi in razboi nici pentru propria aparare, pentru ca nu va fi atacata

Presedintele Traian Basescu vorbeste la B1 TV despre criza din Ucraina si posibilitatea inceperii unui razboi civil, despre miza alegerilor europarlamentare, despre mini-vacanta de 1 mai, dar si despre relatia presedinte-premier.

Traian Basescu, la B1 TV: Romania considera ca se poate trece la faza a treia a sanctiunilor impotriva Rusiei. / Daca nu va exista un candidat unic al dreptei la prezidentiale pana la 1 iulie, sansele de a castiga sunt foarte mici. Ponta e deja in campan

Romania nu are un pericol de razboi, Romania intra in sistemele NATO. Romania considera ca se poate trece la faza a treia a sanctiunilor impotriva Rusiei, iar solutia pentru a nu a avea un razboi civil in Ucraina este ca autoritatile din Kiev sa negocieze cu separatistii, a declarat duminica seara presedintele Traian Basescu, invitat la B1 TV. Seful statului l-a acuzat pe primul ministru ca este deja in campanie pentru prezidentiale, el sustinand ca candidatura lui Ponta la prezidentiale depinde de baroni, de Voiculescu si de Ghita. Ponta e prototipul unui politician captiv oligarhilor, pentru ca el nu traieste din guvernare, ci din imagine. Basescu a vorbit si despre un candidat unic al dreptei: Daca nu vom avea un candidat unic pana la 1 iulie stabilit de partidele de dreapta, sansele de a castiga alegerile sunt foarte mici. Miza alegerilor prezidentiale este Romania. Ori daca din orgoliu cineva sacrifica Romania, e ticalos.

Traian Basescu, invitat in studiourile EVZ TV: Romania va ramane pentru mult timp tara de granita a NATO si UE si trebuie sa fie extrem de puternica / Va fi categoric o crestere a prezentei militare NATO in Romania

Reformele nu sunt ireversibile, a declarat presedintele Traian Basescu in studiourile EVZ, precizand ca partenerii externi nu pot face nimic altceva decat declaratii, nu pot interveni in mod brutal in deciziile politice, uitati-va in Ungaria. Riscul transformarii intr-un stat in care partenerii nu mai au incredere are efecte in zona economica, sustine presedintele, care avertizeaza ca asta e perspectiva daca Ponta si tata socru vor pune mana pe justitie, SRI sau alte structuri, DNA. Exista riscul numirilor. Presedintele are ultima semnatura la numiri, la Inalta Curte, la parchete, la SRI, sunt niste parghii care chiar ar da puterea totala PSD, a precizat Basescu. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cele mai importante declaratii ale sefului statului.

LIVETEXT Traian Basescu, invitat in studiourile EVZ TV, de la ora 11,00

Reformele nu sunt ireversibile, a declarat presedintele Traian Basescu in studiourile EVZ, precizand ca partenerii externi nu pot face nimic altceva decat declaratii, nu pot interveni in mod brutal in deciziile politice, uitati-va in Ungaria. Riscul transformarii intr-un stat in care partenerii nu mai au incredere are efecte in zona economica, sustine presedintele, care avertizeaza ca asta e perspectiva daca Ponta si tata socru vor pune mana pe justitie, SRI sau alte structuri, DNA. Exista riscul numirilor. Presedintele are ultima semnatura la numiri, la Inalta Curte, la parchete, la SRI, sunt niste parghii care chiar ar da puterea totala PSD, a precizat Basescu. HotNews. ro transmite LIVE TEXT cele mai importante declaratii ale sefului statului.

Victor Ponta, la Sambra oilor: Traian Basescu nu a putut sa vina, m-a rugat sa va salut

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, aflat, duminica, in judetul Satu Mare, unde are loc Sambra oilor, le-a spus participantilor ca Traian Basescu nu a putut sa vina, dar l-a rugat pe el sa ii salute.

VIDEO Traian Basescu: In momentul de fata sunt toate elementele care pot identifica in Ucraina inceputul unui razboi civil. / Dialogul Washington - Moscova, ineficient. / Romania nu e amenintata de un razboi, dar poate fi foarte puternic afectata de inst

Presedintele Traian Basescu a lansat, duminica, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, un apel catre Washington si Moscova sa isi asume in cel mai scurt timp declansarea dialogului intre putere si separatisti din Ucraina - n. red. In caz contar, riscul unui razboi civil este major, iar Romania, ca vecin al Ucrainei, este interesata ca acest lucru sa nu se intample, a aratat seful statului. Traian Basescu mai spune ca Romania nu e amenintata de un razboi, in schimb risca sa fie foarte puternic afectata de instabilitatea din regiune. Cele mai importante declaratii ale sefului statului, in articol.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )