Libnet.ro
UNICEF

05:15

Traian Basescu: Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie nu trebuie desfiintata, dar trebuie echipata cu procurori extrem de corecti (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie nu trebuie desfiintata, dar trebuie echipata cu procurori extrem de corecti (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu nu este de acord cu desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ). intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Actualitatea. continuă pe B1

Presedintele CSM, Lia Savonea, incearca din nou sa o numeasca Adinei Florea la sefia Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie (SIIJ)

Lia Savonea a convocat, marti, o noua sedinta in cadrul careia se va incerca numirea Adinei Florea in fruntea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ), se arata inordinea de zi a.

Un nou dosar penal deschis de Sectia speciala impotriva procurorilor Mircea Negulescu si Alfred Savu de la DNA Ploiesti

Fostul procuror de la DNA Ploiesti Mircea Negulescu si Alfred Savu sunt urmariti penal de Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie pentru cercetare abuziva si represiune nedreapta, dupa ce ar fi ticluit probe nereale intr-un dosar, inducand ideea ca un judecator a luat mita o haina de blana. Cei doi sunt suspectati ca l-au deferit justitiei pe magistratul respectiv, desi stiau ca e nevinovat.

SIIJ, nou dosar pentru unitatea de elita: Fostii procurori Negulescu si Savu, acuzati de cercetare abuziva

Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie arunca o noua bomba si pregatesc un nou dosar de coruptie pe numele fostilorprocurori de la unitatea de elita, Mircea Negulescu si Savu.

Sefa Consiliului Superior al Magistraturii face o a sasea incercare de numire a Adinei Florea la sefia Sectiei speciale Demersul ar putea esua din nou din lipsa de cvorum

Presedintele CSM, Lia Savonea, a convocat marti o noua sedinta a plenului, intr-o a sasea incercare de numire a Adinei Florea la sefia Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ), fiind insa incert daca va fi asigurat cvorumul. Tot in sedinta de astazi, mai multi membri ai CSM vor sa ceara revocarea din functie a Liei Savonea, reprosandu-i ca a luat CSM pe persoana fizica, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro.

Lia Savonea incearca din nou sa obtina la CSM numirea Adinei Florea la sefia Sectiei speciale

Presedintele CSM, Lia Savonea, a convocat, marti, o noua sedinta a plenului Consiliului, care are pe ordinea de zi numirea Adinei Florea la sefia Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

Savonea incearca pentru a saptea oara sa o instaleze pe Adina Florea la sefia Sectiei Speciale. Plenul CSM, convocat marti

Sefa CSM, Lia Savonea, incearca pentru a saptea oara sa o instaleze pe Adina Florea la sefia Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ). Ea a convocat vineri plenul CSM pentru marti, 15 octombrie, ora 13. 00, potrivit ordinii de zi publicate pe site-ul CSM.

Tariceanu afirma ca ALDE nu este interesat sa intre la guvernare alaturi de PNL, dar ar sustine un guvern minoritar cu anumite conditii

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca partidul pe care il conduce nu este interest sa intre la guvernare alaturi de PNL, dar ca ar sustine Guvernul cu anumite conditii. Tariceanu afirma, de asemenea, ca nu este de acord cu desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie, conform news. ro.

Scenariul lui Traian Basescu pentru motiunea de cenzura. Ludovic Orban nu va fi desemnat premier!

Scenariul lui Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, pentru motiunea de cenzura impotriva guvernului Dancila a carui rezultat, in urma votului secret, cu bile, este mult asteptat. Scenariul lui Traian Basescu pentru motiunea de cenzura Dezbaterea motiunii de cenzura impotriva guvernului Viorica Dancila a avut loc, joi, 10 octombrie, de la ora 10. Votul propriu-zis .

Traian Basescu, surprins alaturi de o blonda misterioasa la Bruxelles. Nu este Elena Udrea

Fostul presedinte a fost surprins de curand in compania unei blonde misterioase, la Bruxelles. Imaginile surprinzatoare au fost facute publice de curand, spre surpriza intregii Romanii. Cea care i-a rapit atentia lui Traian Basescu nu a fost insa Elena Udrea, asa cum puteti fi tentati sa credeti, ci o alta femeie cu care fostul lider .

TRAIAN BASESCU: Ma asteptam ca aceste consultari sa se sfarseasca cu anuntarea noului premier

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat, vineri seara, ca se astepta ca in urma consultarilor de la Cotroceni sa fie deja anuntat premierul si alianta care-l sustine, avand in vedere ca a fost un demers facut de Opozitie care ar fi trebuit pregatit in cel mai mic detaliu.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )