Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu si-a insusit discursul PSD anti-Justitie

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu si-a insusit discursul PSD anti-Justitie

Fostul presedinte a lansat un atac dur la adresa procurorilor, s-a aratat total impotriva arestarilor preventive si a bagatelizat activitatea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA. Discursul etalat de Traian Basescu este o copie neasteptata a mesajului anti-Justitie cu care ne-a obisnuit PSD. continuă pe Adevărul

De ce i-a sunat Traian Basescu pe Laura Codruta Kovesi si pe Florian Coldea

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o reactie ciudata fata de anchetele DNA: i-a pus la zid, dintr-un foc, pe Laura Codruta Kovesi sefa DNA), Florian Coldea adjunctul SRI) si Livia Stanciu presedintele Curtii Supreme). Practic, Traian Basescu a devoalat un anti-Traian Basescu. Fostul sef al statului a mai domolit tonul agresiv cu cateva anecdote.

Traian Basescu: E o presiune sa ies din politica. Iohannis, Ponta, Macovei, toti au interese sa plec (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre oamenii care l-au huiduit la intrarea in cladirea postului B1Tv, afirmand ca sunt oamenii lui Voiculescu. Invitat la emisiunea X-press, Traian Basescu.

Traian Basescu isi continua atacurile la justitie, pe Facebook

Traian Basescu isi continua pe Facebook atacurile disperate la justitie si face un apel voalat ca toti penalii sai aflati in arest preventiv sa fie eliberati. Basescu le plange de mila Elenei Ud.

Traian Basescu: Nu cred in justitia prin zdrobirea inculpatului. Aveti grija ca distanta de la televizor pana in strada poate fi uneori foarte mica

Fostul sef al statului Traian Basescu afirma, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca el crede intr-o justitie corecta, nu una care zdrobeste inculpatul. Basescu aduce in discutie si.

Livia Stanciu: Nu ma voi lasa intimidata de atacurile lui Traian Basescu

Este razboi pe fata intre fostul presedinte Traian Basescu si cei mai importanti oameni din justitia din Romania. Dupa ce Traian Basescu a declarat ca-i este sila sa-i sune pe Laura Codruta Kovesi,.

Traian Basescu: O problema a justitiei e legata de ofiterii acoperiti dintre judecatori si procurori. Sunt santajabili ca au incalcat Constitutia, la fel ca Ponta

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, invitat la B1Tv, ca o alta problema a sistemului de justitie o constituie ofiterii acoperiti din justitie. Basescu a declarat ca acestia, stiind ca au incalcat .

Traian Basescu: O problema a justitiei e legata de ofiterii acoperiti dintre judecatori si procurori. Sunt santajabili ca au incalcat Constitutia, la fel ca Ponta (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, invitat la B1Tv, ca o alta problema a sistemului de justitie o constituie ofiterii acoperiti din justitie. Basescu a declarat ca acestia, stiind ca au incalcat .

Traian Basescu, noi atacuri la procurori, acuzati iar de guantanamizare: Ar trebui sa avem o lege a raspunderii procurorilor. Niciodata nu s-a actionat cu salbaticie, procurorii sa-si puna scalpuri la cingatoare

Traian Basescu a criticat din nou luni seara moda arestarilor preventive si a pledat pentru adoptarea unei legi a raspunderii procurorilor, in conditiile in care acestia au ca prim reflex sa bage la arest. El a mentionat ca au fost exemple si in trecut de arestari abuzive, dar niciodata nu s-a actionat cu oarecare salbaticie, procurorii sa-si puna scalpuri la cingatoare. Lista lui Traian Basescu cu marile probleme ale justitiei: ofiteri acoperiti, procurori care devin judecatori, arestari abuzive si lipsa raspunderii magistratilor.

Top 5 beneficiari cinstiti ai lui Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu are cel putin cinci beneficiari cinstiti pe care s-a putut baza. Iata, mai jos, o lista cu beneficiarii lui Traian Basescu, prezentati duminica, la emisiunea.

Adrian Nastase, despre interviul acordat de Traian Basescu B1Tv: Este inegalabil

Fostul premier Adrian Nastase a scris, marti, pe blogul sau, ca Traian Basescu este inegalabil, referindu-se la interviul acordat de fostul sef al statului pentru B1Tv. Nastase a afirmat ca Basescu a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2709 seconds )