Libnet.ro
UNICEF

12:15

Traian Basescu: Sper ca Maia Sandu sa-mi redea cetatenia Republicii Moldova

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Sper ca Maia Sandu sa-mi redea cetatenia Republicii Moldova

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a declarat ca va depunde din nou actele pentru a obtine cetatenia Republicii Moldova, dupa ce aceasta i-a fost retrasa de ca presedintele Igor Dodon. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, invitat de Maia Sandu sa-si recapete cetatenia Republicii Moldova

Maia Sandu, presedintele Republicii Moldova, i-a lansat o invitatie fostului presedinte al Romaniei .

Maia Sandu, invitatie pentru Basescu sa reia procedura pentru a-i putea fi redata cetatenia moldoveneasca

Presedintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, il invita pe Traian Basescu sa reia procedura pentru a obtine cetatenia moldoveneasca, retrasa de catre actualul presedinte al tarii Igor Dodon.

MAIA SANDU: Domnul Basescu ar trebui sa reia procedura si sa depuna actele de la inceput pentru a-i putea fi redata cetatenia

Presedintele ales al Republicii Moldova Maia Sandu a declarat, intr-o conferinta de presa, ca fostul presedinte Traian Basescu ar trebui sa reia procedura in vederea obtinerii cetateniei moldovenesti dupa ce aceasta i-a fost retrasa de catre actualul presedinte al tarii Igor Dodon, scrie News.

Maia Sandu: Domnul Basescu ar trebui sa reia procedura si sa depuna actele de la inceput pentru a-i putea fi redata cetatenia

Presedintele ales al Republicii Moldova Maia Sandu a declarat, intr-o conferinta de presa, ca fostul presedinte Traian Basescu ar trebui sa reia procedura in vederea obtinerii cetateniei moldovenesti dupa ce aceasta i-a fost retrasa de catre actualul presedinte al tarii Igor Dodon.

Pavel Filip si Maia Sandu, prima intalnire dupa alegeri. Liderul PDM spune ca democratii vor sustine eforturile Maiei Sandu de curatare a clasei politice

Liderul PDM, Pavel Filip, si presedintele ales, Maia Sandu, au avut o intalnire luni, 30 noiembrie, unde au discutat despre situatia din tara. Potrivit unui comunicat de presa emis de PDM, Maia Sandu si Pavel Filip au discutat si despre crearea unui grup de lucru pe platforma parlamentara care sa vina cu solutii urgente pentru criza provocata de COVID-19.

Maia Sandu: Dodon incearca sa preia abuziv controlul asupra Serviciului de Informatii si Securitate

Presedintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, a acuzat miercuri regimul Dodon ca incearca sa preia abuziv controlul asupra Serviciului de Informatii si Securitate printr-un proiect controversat, introdus pe ultima suta de metri pe agenda de maine a Parlamentului, potrivit Jurnal. md. Maia Sandu iii cheama pe oameni sa protesteze joi in fata Parlamentului.

Maia Sandu cheama lumea in strada, dupa ce deputatii lui Dodon au decis sa reduca atributiile presedintelui: Dodon merge pe urmele lui Plahotniuc VIDEO

Presedintele ales, Maia Sandu, a anuntat un protest pentru ziua de joi, 3 decembrie, ora 10. 00, in fata Parlamentului, dupa ce socialistii lui Igor Dodon au inregistrat un proiect de lege prin care vor sa transfere Serviciul de Informatii si Securitate din subordinea Presedintiei, in subordinea Parlamentului. Maia Sandu a declarat ca actiunea lui Dodon este un abuz, iar dansa va ataca aceasta lege la Curtea Constitutionala.

Maia Sandu a anuntat cateva nume care vor face parte din echipa prezidentiala

Presedintele ales, Maia Sandu, a anuntat numele a trei persoane care vor face parte din echipa prezidentiala. Totodata, Maia Sandu a precizat ca, deocamdata, nu poate oferi numele celorlalte persoane din echipa sa, subliniind ca mai are discutii cu unii dintre ei.

LIVEVIDEO Maia Sandu sustine prima conferinta de presa in calitate de presedinte ales

Presedintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, sustine o conferinta de presa luni, 30 noiembrie, incepand cu ora 11. La eveniment a fost invitata toata mass-media. Maia Sandu s-a aratat dispusa sa raspunda la toate intrebarile presei. in acest context s-a decis ca durata conferintei de presa, care se desfasoara la Palatul Republicii, va fi de 2,5 ore.

Renato Usatii isi indeamna sustinatorii sa vina la protestul organizat de Maia Sandu: Ea nici nu a reusit sa intre in Presedentie, ca Igor Dodon deja fura

Primarul de Balti, Renato Usatii, cel care a obtinut 17% din voturi la prezidentiale, si-a indemnat sustinatorii sai sa participe la protestul organizat de presedintele ales, Maia Sandu, joi, 3 decembrie, in fata Parlamentului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )