Libnet.ro
UNICEF

17:15

Traian Basescu stie cine este singurul PSD-ist cu sanse la prezidentiale

Antena3 Antena3,
Traian Basescu stie cine este singurul PSD-ist cu sanse la prezidentiale

In direct la Romania TV fostul presedinte Traian Basescu a facut o declaratie surpriza cu privire la alegerile prezidentiale din acest an. Traian Basescu sustine ca premierul Viorica Dancila este. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre cazul Sorina: Singurul care poate opri scandalul este presedintele Romaniei

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a criticat, joi seara, la TVR, implicarea procurorului in cazul Sorinei, fetita de 8 ani din Baia de Arama infiata de o familie din America, si a spus ca singurul care ar putea opri scandalul este presedintele Klaus Iohannis.

Traian Basescu: Dancila are cele mai mari sanse sa devina candidatul PSD la prezidentiale

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat duminica, la Romania TV, ca Viorica Dancila are cele mai multe sanse sa devina candidatul PSD la prezidentiale, avand in vedere sustinerea din partid.

Traian Basescu, despre candidatul PSD la prezidentiale: Dancila e din categoria coc. E mamaita. Teodorovici porneste de la o fata de dandy. Cu unul din ei, PSD nu intra in turul doi (VIDEO)

Europarlamentarul PMP Traian Basescu sustine ca PSD nu are sanse sa ajunga in turul al doilea al alegerile prezidentiale daca Viorica Dancila sau Eugen Teodorovici ar candida din partea.

Traian Basescu, despre Viorica Dancila si Eugen Teodorovici: E categoria cu coc, mamaita. Fata de dandy nu il avantajeaza

Traian Basescu, ironii fara numar la adresa Vioricai Dancila si ministrului de Finante. Totul a pornit de la neincerderea fostului presedinte in PSD pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Traian Basescu nu da nicio sansa PSD-ului in turul doi la prezidentiale Fostul presedinte al Romaniei este de parere ca Partidul Social Democrat nu va avea .

Elena Udrea l-a sunat pe Traian Basescu. Ce i-a spus la telefon fostul ministru. Fostul presedinte a ramas fara cuvinte

Elena Udrea l-a sunat pe Traian Basescu inainte sa plece din Costa Rica, dar si dupa ce a ajuns in Romania. Fostul presedinte al Romaniei este cel care a dezvaluit ca Udrea l-a sunat si i-a spus ca revine in tara pentru ca are incredere ca procesele sale vor fi rejudecate si pentru ca vrea .

TRAIAN BASESCU: PSD, cu Teodorovici sau cu Dancila, nu intra in turul doi

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca PSD nu va intra in turul doi al alegerilor prezidentiale avand candidat pe Eugen Teodorovici sau pe Viorica Dancila deoarece pleaca de la procente foarte mici. El spune ca nu ar vota-o pe Dancila la prezidentiale pentru ca este de la PSD si ca e in contradictie cu profilul castigator din Europa de Est: e din categoria coc, e mamaita.

Traian Basescu: Am vorbit cu Elena Udrea. Ce a spus fostul ministru

Traian Basescu a declarat, in cadrul emisiunii Romania 9 de la TVR, ca a vorbit cu Elena Udrea dupa revenirea acesteia in tara. Traian Basescu a afirmat ca a vorbit cuElena Udreadupa ce.

Traian Basescu: Dupa ce vor guverna, vedem daca mai ramane cat a ramas din Dan Diaconescu

Traian Basescu a declarat ca USR-PLUS are abordari destul de proaspete, iar nimeni nu se va convinge.

Traian Basescu, despre USR-PLUS: Dupa ce vor guverna, vedem daca mai ramane cat a ramas din Dan Diaconescu

Traian Basescu a declarat ca USR-PLUS are abordari destul de proaspete, iar nimeni nu se va convinge ca sunt o gogoasa decat dupa ce vor guverna. El a precizat ca dupa aceea vom vedea daca mai ramane din ei macar cat a ramas din Dan Diaconescu.

Traian Basescu: Iohannis trebuie sa faca tot ce poate pentru a o aduce pe Dancila in turul doi si nu pe Barna sau pe Ciolos

Fostul presedinte Traian Basescu vine cu un scenariu bomba pentru alegerile prezidentiale de la finalul anului. Acesta arata ca presedintele Iohannis trebuie sa faca in asa fel incat sa ajunga cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )