Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu sustine ca dosarul in care este acuzat de spalare de bani este cel mai umilitor pe care il poate avea

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu sustine ca dosarul in care este acuzat de spalare de bani este cel mai umilitor pe care il poate avea

Fostul presedinte Traian Basescu s-a prezentat joi dimineata la sediul ICCJ, pentru o audiere intr-un dosar in care este acuzat ca nu si-a respectat promisiunea de a demisiona. continuă pe România Liberă

Deputatul Adrian Gurzau, la DNA pentru a da declaratii in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Deputatul PMP Adrian Gurzau s-a prezentat miercuri la sediul DNA pentru a da declaratii in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, informeaza B1 TV. La sosirea la DNA, Gurzau a refuzat.

Traian Basescu s-a prezentat la ICCJ, intr-un dosar in care este acuzat de plagiat

Fostul presedinte Traian Basescu s-a prezentat joi dimineata la sediul ICCJ, pentru o audiere intr-un dosar in care este acuzat de plagiat.

Tariceanu: Faptele de care este acuzat Blaga sunt cunoscute de ani de zile; de ce DNA a scos dosarul acum, in campanie?

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica, la RTV, ca faptele pentru care este acuzat fostul copresedinte Vasile Blaga sunt cunoscute de ani de zile, el precizand ca DNA trebuie sa raspunda la intrebarea de ce a fost tinut acest dosar la sertar si l-a scos abia acum, in campania electorala.

Tariceanu: Faptele de care este acuzat Blaga sunt cunoscute de ani de zile.De ce acest dosar a fost tinut la sertar?

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica, la RTV, ca faptele pentru care este acuzat fostul copresedinte Vasile Blaga sunt cunoscute de ani de zile, el precizand ca DNA trebuie sa raspunda la intrebarea de ce a fost tinut acest dosar la sertar si l-a scos abia acum, in campania electorala, transmite News. ro.

Bodo, despre Traian Basescu: Fostul meu socru este cel mai fair-play om pe care l-am cunoscut. Am ramas prieteni (FOTO)

Solistul Proconsul, Bodo, a declarat despre fostul sau socru, Traian Basescu, ca este cel mai fairplay om pe care l-a cunoscut in viata lui. Invitat in sudioul de la DigiFM, acesta a fost.

incep emotiile pentru Liviu Dragnea: Curtea Suprema a dispus inceperea judecarii pe fond a dosarul in care este acuzat de instigare la abuz in serviciu (VIDEO)

Magistratii de la inalte Curte de Casatie si Justitie au respins miercuri 6 exceptie ridicate de Liviu Dragnea si alti 4 inculpati in legatura cu dosarul de angajari fictive la DGASPC Teleorman. De.

Traian Basescu, despre decizia magistratilor, in dosarul Microsoft: Trebuie sa stim daca e vorba de 200 sau de 400 milioane de dolari, sa stim de la cine au venit, cine a dat mita

Fostul sef al statului Traian Basescu sustine ca ancheta in dosarul Microsoft ar trebui sa continue pentru a se afla sursa banilor.

Vasile Blaga ramane sub control judiciar, in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta

Curtea Suprema a decis ca Vasile Blaga trebuie sa ramana sub control judiciar in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta. Decizia magistratilor este definitiva, precizeaza.

Traian Basescu, la instanta suprema

Fostul presedinte Traian Basescu s-a prezentat astazi la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, in legatura cu o plangere depusa de o persoana cu privire la dosarul Demisia in cinci minute, potrivit unor surse din presa.

Traian Basescu se detoneaza in direct. Autodenuntul facut de fostul presedinte

Fostul presedinte, Traian Basescu a luat foc dupa sentintele date astazi la inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul Microsoft. Nu sentintele l-au enervat pe actualul sef al PMP ci modul cum.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2876 seconds )