Libnet.ro
UNICEF

16:45

Traian Basescu sustine ca Inspectia Judiciara trebuie sa fie independenta

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu sustine ca Inspectia Judiciara trebuie sa fie independenta

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, la postul de televiziune B1, ca Inspectia Judiciara trebuie sa fie independenta. Totodata, seful PMP a mai adaugat ca cei doi ministri, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb trebuie sa plece din Guvern. continuă pe România Liberă

Kovesi neaga existenta unui conflict cu Inspectia Judiciara

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca institutia pe care o conduce nu este intr-un conflict cu Inspectia Judiciara si il acuza pe seful acesteia, judecatorul Lucian Netejoru, ca nu si-a trecut in declaratia de interese apartenenta la un moment dat la o organizatie masonica, potrivit unei surse din presa.

Inspectia Judiciara despre solutia DNA in cazul apartenentei lui Netejoru la masonerie: Inspectorul-sef a formulat plangere la instanta / Acesta contesta ca faptele ar fi reale

Inspectia judiciara anunta ca a facut plangere fata de solutia DNA in privinta inspectorului-sef Lucian Netejoru, care, potrivit Laurei Codruta Kovesi, a fost cercetat pentru ca a omis intr-un an sa treaca in declaratia de interese faptul ca este mason.

Inspectia Judiciara la DNA Ploiesti, dupa o plangere facuta de Ana Maria Patru

Trei inspectori de la Inspectia Judiciara au venit miercuri la DNA Prahova in urma unei plangeri facute de Ana Maria Patru, fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente, anunta Ziarul Incomod.

Inspectia Judiciara a decis ca Augustin Lazar nu a incalcat codul deontologic cand a facut declaratii pe marginea OUG 13 (raport)

Inspectia Judiciara a stabilit ca procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, nu a incalcat Codul deontologic atunci cand a facut declaratii pe marginea OUG13/2017, se arata intr-un raport publicat miercuri de institutie.

Inspectia Judiciara si-a terminat raportul dupa controlul la DNA, ordonat de ministrul Tudorel Toader

Inspectia Judiciara a anuntat, marti, ca si-a finalizat raportul privind rezultatele controlului la Directia Nationala Anticoruptie.

Inspectia Judiciara a finalizat raportul privind rezultatele controlului la DNA

Inspectia Judiciara anunta ca a finalizat raportul privind rezultatele controlului la Directia Nationala Anticoruptie DNA), inceput in luna iulie, precizand ca a fost transmis azi la DNA pentru formularea eventualelor obiectii, termenul fiind 2 octombrie.

Inspectia Judiciara a finalizat raportul privind rezultatele controlului la DNA

Inspectia Judiciara a anuntat ca a finalizat raportul privind rezultatele controlului la Directia Nationala Anticoruptie, precizand ca acesta a fost transmis marti l DNA, pentru a formula obiectii.

Inspectia Judiciara anunta ca a terminat raportul privind controlul de la DNA

Inspectia Judiciara a anuntat ca a finalizat raportul privind rezultatele controlului la Directia Nationala Anticoruptie, precizand ca acesta a fost transmis marti DNA pentru a formula obiectii pana pe data de 2 octombrie, informeaza Agerpres.

Inspectia Judiciara a anuntat ca a finalizat controlul la DNA

Inspectia Judiciara a finalizat raportul privind rezultatele controlului la Directia Nationala Anticoruptie, potrivit unui comunicat al institutiei.

Surse: Inspectia Judiciara considera ca Augustin Lazar nu a incalcat Codul deontologic cand a facut declaratii despre OUG 13

Inspectia Judiciara a stabilit ca procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, nu a incalcat Codul deontologic atunci cand a facut declaratii pe marginea controversatei Ordonante de Urgenta 13 / 2017.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )