Libnet.ro
UNICEF

14 Mai.

Traian Basescu il sustine pe unionistul Codreanu la Primaria Chisinau: Unirea se face prin comunitatile de oameni. Vine Romania in R. Moldova (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu il sustine pe unionistul Codreanu la Primaria Chisinau: Unirea se face prin comunitatile de oameni. Vine Romania in R. Moldova (VIDEO)

Traian Basescu si Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi, au lansat candidatul Partidului Unitatii Nationale pentru Primaria Chisinau. Pana acum, prin politicile guvernamentale, am chemat noi. continuă pe B1

Traian Basescu si Paul Stanescu, scandal in plenul Senatului: Iarna nu-i ca vara? Ati ajuns si voi la concluzia asta?

Traian Basescu si Paul Stanescu au avut, marti, un schimb dur de replici in plenul Senatului, la dezbaterile motiunii simple Absorbtia banilor comunitari, o catastrofa marca PSD-ALDE, informeaza.

De ce este vitala primaria Chisinau pentru Romania. Batalia a inceput.

Primaria capitalei Republicii Moldova este vitala pentru Romania si politica sa unionista, declarata si asumata public prin decizia istorica a parlamentului adoptata pe data de 27 martie 2018.

CEC i-a inregistrat pe primii cinci candidati inscrisi in cursa electorala pentru Primaria Chisinau

Consiliul Electoral al Circumscriptiei Electorale Chisinau a inregistrat primii cinci candidati pentru alegerile din 20 mai. Acestia sunt: Reghina Apostolova, candidata Partidului Sor; Valeriu Munteanu, candidatul PL; Vasile Costiuc, candidatul Partidul Democratia Acasa, Andrei Nastase, candidatul comun al PPDA si Partidul Actiune si Solidaritate si Alexandr Rosco, candidatul Partidului Casa Noastra-Moldova, transmite IPN.

Ion Ceban s-a inscris in cursa electorala pentru Primaria Chisinau: Avem nevoie de o cale ferata care va lega suburbiile de centrul Capitalei

Candidatul socialistilor la functia de primar de Chisinau, Ion Ceban, a depus actele necesare la CEC pentru a se inregistra in cursa electorala pentru sefia Capitalei.

ştiri de la B1

actualitate, 14 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )