Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu, umilinta totala pentru partidul AUR: Doamna Sosoaca ar fi buna de sefa de galerie la Dinamo

Playtech Playtech,
Traian Basescu, umilinta totala pentru partidul AUR: Doamna Sosoaca ar fi buna de sefa de galerie la Dinamo

Fostul presedinte, Traian Basescu, a lansat recent un nou atac indreptat spre membrii partidului AUR, venind cu preconizari dezastruoase in cazul in care Romania ar fi condusa de aceasta formatiune politica. Europarlamentarul subliniaza faptul ca partidul AUR si-a casstigat popularitatea intr-un mod ascuns, dat fiind faptul ca nimeni nu auzise de el pana in momentul . continuă pe Playtech

George Simion l-a umilit pe Traian Basescu. Ce a putut sa faca e ireal si viral pe Facebook

Pe pagina sa de Facebook, George Simion a facut un sondaj prin care a cerut parerea simpatizantilor sai. Asta, dupa ce Traian Basescu a afirmat ca partidul AUR este format din semidocti. George Simion l-a umilit pe Traian Basescu Dupa ce Traian Basescu a sustinut ca partidul AUR este format din semidocti, prin intermediul unei .

Traian Basescu, negru de suparare dupa relaxarea restrictiilor. Ce avertisment i-a transmis lui Nicusor Dan

Traian Basescu a tras un nou semnal de alarma cu privire la masurile de relaxare decise pentru Romania. in plina pandemie de Covid-19, intr-un moment in care toata Europa inaspreste restrictiile anti-Covid-19 din cauza noii tulpini, autoritatile din Romania s-au hotarat sa deschida mai multe localuri din tara, printre care restaurantele, cinematografele, jocurile de noroc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )