Libnet.ro
UNICEF

14:00

Traian Basescu: Viorica Dancila isi da DEMISIA, dar ce PANARAMA ar fi sa ajunga DISCOTECARUL Teodorovici presedinte PSD!

B1 B1,
Traian Basescu: Viorica Dancila isi da DEMISIA, dar ce PANARAMA ar fi sa ajunga DISCOTECARUL Teodorovici presedinte PSD!

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca Viorica Dancila isi va da demisia dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale, dar nu crede ca PSD are pregatit un lider pentru preluarea conducerii. continuă pe B1

Traian Basescu: E o asa seceta in PSD incat orice varianta de inlocuire a Vioricai Dancila e mai proasta decat pastrarea ei. Aici e PSD astazi

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca orice varianta de inlocuire a Vioricai Dancila la conducerea PSD ar fi mai proasta decat pastrarea ei. Comentand, la Romania TV, situatia din PSD in c.

Traian Basescu, reactie neasteptata despre demisia Vioricai Dancila: Ea a fost intr-o capcana

Traian Basescu a avut o reactie neasteptata dupa ce Viorica Dancila a anuntat ca isi va da demisia din functia de presedinte al PSD. Fostul sef de stat a declarat ca Dancila a fost nevoita sa faca fata unei campanii si unei guvernari fara ajutorul lui Liviu Dragnea, devenind astfel o victima a electoratului. Traian .

SURSE: Viorica Dancila isi da demisia de la sefia PSD. in CEx-ul paralel organizat de Marcel Ciolacu se cere si inlaturarea lui Eugen Teodorovici si Mihai Fifor

UPDATE: Se pregatesc schimbari radicale in PSD. Potrivit unor informatii pe surse din cadrul intalnirii care a avutloc luni seara in biroul lui Marcel Ciolacu de la Parlament, in sedinta de marti a.

incepe razboiul intern in PSD? Viorica Dancila isi acuza colegii din teritoriu, dupa ce i-a adus partidului cea mai categorica infrangere din istorie

Viorica Dancila, care a pierdut categoric confruntarea prezidentiala cu Klaus Iohannis, si-a acuzat colegii din teritoriu ca nu au tras pentru ea. Eu cred ca colegii din teritoriu nu au tras pentru.

Traian Basescu vorbeste despre demisia iminenta a Vioricai Dancila: Va pleca de una singura si o va face destul de repede

Fostul presedinte Traian Basescu se declara convins ca Viorica Dancila va demisiona de la conducerea PSD dupa esecul inregistrat in al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Era clar de la bun.

Ce o asteapta pe Viorica Dancila, dupa ce isi va anunta demisia de la sefia PSD. Cu ce se va alege in schimb

Viorica Dancila a cedat presiunilor venite de la liderii social-democrati si a anuntat ca isi va da demisia in sedinta CEx de marti. Ea va primi in schimb sefia PSD Teleorman si organizatia de femei a partidului. Pana la urmatorul congres PSD, functia de presedinte al partidului va fi asigurata, cel mai probabil, de Marcel .

Traian Basescu arunca bomba: Viorica Dancila va demisiona de la sefia PSD

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca Viorica Dancila va demisiona de la sefia PSD, dupa ce a pierdut dramatic, potrivit rezultatelor exit-poll-urilor. Era clar de la bun inceput. Este o.

Ce va face Viorica Dancila, dupa esecul de la alegerile prezidentiale. Tocmai a facut anuntul

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor, dar anunta ca nu isi va da demisia din functia de presedinte al PSD. Dupa ce a fost anuntat rezultatul alegerilor, Dancila a tinut un discurs iesit din comun, prezentand infrangerea ca pe o victorie. Viorica Dancila nu isi da demisia dupa rezultatul rusinos de .

Viorica Dancila: Nu imi dau demisia de la sefia PSD

Viorica Dancila sustine ca nu isi va da demisia de la sefia PSD, iar, daca unii colegi ai sai vor s-o inlocuiasca, atunci trebuie organizat un congres. Ea a comentat ca in acest moment nu este nevoie de conflicte in partid. Trebuie sa ne focalizam atentia spre partidul de la putere si sa facem o opozitie activa, a mai spus ea.

Basescu: Doamna Dancila va pleca de buna voie. Marea problema e cine vine, ca PSD-ul e intr-o seceta de lideri

Traian Basescu spune ca diferenta de scor electoral dintre cei doi candidati la alegerile parlamentare era previzibil, el aratandu-se convins ca Viorica Dancila va parasi conducerea PSD fara a astepta sa fie schimbata. Doamna Dancila va pleca de buna voie. Marea problema e cine vine, ca PSD-ul e intr-o seceta de lideri a afirmat Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )