Libnet.ro
UNICEF

16:45

Traian Basescu vrea sa fie senator de Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu vrea sa fie senator de Bucuresti

Cel mai puternic dintre candidatii la un mandat de senator este, probabil, la Bucuresti, fostul presedinte Traian Basescu, acesta fiind pe prima pozitie in lista propusa de PMP. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Politicienii au desenat multe autostrazi pe harta Romaniei, insa UE are alte prioritati

Fostul sef de stat, Traian Basescu, a declarat, vineri, la Iasi, ca politicienii care promit in Moldova realizarea cu fonduri europene a autostrazii Targu-Mures-Iasi spun minciuni.

Traian Basescu: PSD nu poate fi un partener al nostru in vreun Guvern, in vreo Coalitie majoritara

Fostul presedinte si seful Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, sustine ca PSD nu poate fi un partener al formatiunii in niciun Guvern si in nicio coalitie majoritara.

Traian Basescu, despre Igor Dodon: il dau in judecata pe daca pierd cetatenia moldoveneasca

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, ca il va da in judecata pe Igor Dodon, presedintele ales al Republicii Molodva, daca acesta ii va retrage cetatenia moldoveneasca,.

Traian Basescu il ameninta pe Dodon, in cazul in care, acesta ii va retrage cetatenia moldoveneasca: O sa-l dau in judecata pe Dodon

Fostul sef de stat, Traian Basescu, a declarat, marti, ca il va da in judecata pe noul presedinte al Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, daca acesta din urma ii va retrage cetatenia moldoveneasca.

Am aflat cine este castigatorul Chefi la cutite: El si-a adjudecat troferul de cel mai bun bucatar (FOTO)

Presa anunta cel mai bine pazit secret al Antenei 1. Castigatorul emisiunii Chefi la cutite a fost deconspirat inainte ca marea finala sa fie prezentata telespectatorilor din toata.

2016 a devenit cel mai cald an din istoria masuratorilor meteo

Daca ati avut senzatia ca 2016 a fost cel mai cald an de pana acum, cel mai nou raport meteorologic va confirma temerile, arata stiridinlume. ro. Luna mai din acest an a fost cea mai calda luna de mai din istoria masuratorilor, iar situatia s-a repetat apoi in luna iunie, dar si in iulie si in [].

Texas: Un zacamant imens de petrol neexplorat, descoperit de geologi. Ar putea fi cel mai mare identificat vreodata in SUA

Institutul american de geologie USGS) a descoperit in Texas un zacamant de petrol neexplorat, probabil cel mai mare din Statele Unite, informeaza The Guardian. Zacamantul a fost.

Un zacamant de petrol neexplorat identificat in Texas ar putea fi cel mai mare descoperit vreodata in SUA

Un zacamant imens de petrol neexplorat, posibil cel mai mare descoperit vreodata in Statele Unite, a fost identificat de catre Institutul american de geologie USGS) in vestul Texasului, informeaza The Guardian.

Cel mai gras om din lume se da jos din pat dupa 6 ani (VIDEO)

Un barbat de 32 de ani nu a mai iesit din casa de sase ani, fiind izolat la pat din cauza greutatii sale impresionante. Juan Pedro cantareste 500 de kilograme si este considerat cel mai gras om din lume,.

Ungaria muta in competitia regionala pentru investitii: reduce impozitul pe profit la 9%, cel mai mic din UE

Ungaria intentioneaza sa coboare la 9% impozitul pe profit incepand de la 1 ianuarie 2017, a anuntat vineri premierul Victor Orban, citat de BBJ. hu. Aceasta ar fi cel mai redus nivel din Uniunea Europeana. In prezent, companiile maghiare cu cifra de afaceri de sub 500 de milioane de forinti echivalent a 1,6 milioane de euro) sunt impozitate cu 10%, iar firmele cu afaceri peste acest nivel au de achitat o cota de impozit pe profit de 19%.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )